• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Levent SABANCI : Tüm Camiamıza ve Aydın Halkına Hayırlı Olsun
17 Mayıs 2017 Çarşamba 21:03

Levent SABANCI : Tüm Camiamıza ve Aydın Halkına Hayırlı Olsun

Hacı Kamil Steak House’da Düzenlenen Basın Toplantısında Aydınlı İşadamı Levent SABANCI Aydınspor 1923’ün Kulüp Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

Hacı Kamil Steak House’da Düzenlenen Basın Toplantısında Aydınlı İşadamı Levent SABANCI Aydınspor 1923’ün Kulüp Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

Aydınlı İşadamı Levent SABANCI’nın Konuşmasından Satır Başları…

Levent SABANCI : Tüm Basın Camiasının Başı Sağolsun

Aydın’ımızın güzide basın temsilcileri, basın toplantımıza öncelikle hoş geldiniz. Basın camiasının değerli üyesi Cem ULUCAN ve tüm basın camiasının başı sağ olsun.

Levent SABANCI : Aydın Halkı Gibi Bende Derin Bir Üzüntü Duydum

Aydın’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Aydınsporumuzun iyi yönetilmediği ve düştüğü bu durumdan dolayı Aydın halkı gibi bende derin bir üzüntü duydum. Bu yüzden, Aydınspor’a aday oldum. Artık gün birlik olma günüdür.

Levent SABANCI : Tribünlerde Yerini Alıp Taraftarı Olmasını Sağlayacağız

Geçmişi bir yana bırakıp, başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm milletvekillerimizin, tüm siyasi partilerin, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU hanımefendi ve yine Efeler Belediye Başkanı Sayın Mesut ÖZAKCAN, Aydın il ve ilçelerindeki tüm sivil toplum örgütlerinin değerli başkanlarının, ADÜ Rektörümüz Sayın Cavit BİRCAN’ın, tüm kurum ve kuruluşların, sanayicinin, işadamlarının, geçmişte Aydınspor kulübünde Başkanlık-Yöneticilik yapan teknik direktöründen futbolcusuna, malzemecesine kadar hatta daha önemlisi bizler gibi, hepimiz gibi Aydın’da yaşayan Aydın sevdalısı bu şehrin havasını soluyan, ekmeğini yiyen suyunu içen, Aydınlı vatandaşlarımızın artık Aydınspor 1923 Kulübümüzün karşıda seyirci değil, tribünlerde yerini alıp taraftarı olmasını sağlayacağız.

Levent SABANCI : Aydınspor 1923’ü Şehrin Takımı Yapacağız

Kavganın ayrıştırmanın değil, birliğin beraberliğin, omuz omuza, birliklerini sağlayıp Aydınspor 1923 takımızı şehrin takımı yapacağız. Aydınspor bu şehrin en büyük marka değeridir.

Levent SABANCI : Aydınsporumuza Eski Parlak Günlerine Geri Getireceğiz

Aydınsporumuzu eski parlak günlerine geri getireceğiz. Türkiye’nin en güçlü profesyonel kulüpleri arasında ismini geçirip alt yapıya önem verip Aydın çocuklarına Aydınlı futbolculara sahip çıkacağız.

Levent SABANCI : Modern Sosyal Tesisleri Kulübümüze Kazandıracağız

Modern sosyal tesisleri kulübümüze kazandıracağız. Aydınspor’umuza yük olmaya değil, yükünü almak için genç, dinamik, donanımlı ve tecrübeli abilerimizle bir araya gelerek güçlü bir yönetim oluşturacağız. Aydınspor kulübümüzde futbol oynamak, antrenörlük, yöneticilik yapmak onur ve şereftir. Kulübümüze, futbol oynamak, antrenörlük yapmak isteyen yüzlerce kişinin olduğunu biliyoruz.

Levent SABANCI : Paraları Bağışlamalarını Umut Ediyoruz

Bizlerde bir köprü vazifesi görerek, tüm Aydın’ı birleştirerek, Aydınspor kulübümüzü,  Aydın halkının sahiplenmesini ve Aydın halkıyla barışmasını sağlayacağız. Şuana kadar Aydınspor’da yöneticilik yapan, kulübe kendi namusu gibi gören yönetici arkadaşların eğer kulüpten şahsi alacakları var ise, bunlardan vazgeçip, kulübümüze verdikleri paraları bağışlamalarını umut ediyoruz.  Aydınspor 1923 futbol takımımızın hiçbir siyasi partinin arka bahçesi yapılmasına izin vermeyeceğiz.

Levent SABANCI : Tüm Camiamıza ve Aydın Halkına Hayırlı Olsun

Aydınspor kulübü, Büyükşehir Belediyesi, AYBA ve bir siyasi partinin takımı değil, Aydın ilindeki, Buharkent’ten Didim’e kadar yaşayan tüm Aydın halkının takımıdır. Aydınsporumuzu eski şanlı tarihini yaşatmak ve tekrarlamak için Bismillahirrahmanirrahim deyip adaylığımı açıklıyorum. Tüm camiamıza ve Aydın halkına hayırlı olsun.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc9219.jpg_dsc9178.jpg_dsc9186.jpg_dsc9193.jpg_dsc9203-002.jpg_dsc9210.jpg_dsc9211.jpg_dsc9278.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10144 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim