• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Milli Sporcu Gezgin Kardeşler Başkan Alıcık’dan Destek İstedi
03 Mart 2017 Cuma 12:33

Milli Sporcu Gezgin Kardeşler Başkan Alıcık’dan Destek İstedi

Nazilli’nin gururu Milli Sporcu Gezgin Kardeşler Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Nazilli’nin gururu Milli Sporcu Gezgin Kardeşler Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar..

Antalya’da bu yıl 4.’sü düzenlenen Türkiye Açık Teakwonda Şampiyonasında 60 ülke 450 sporcu arsından finale kalan iki kardeş, anneleri Ayşegül Köroğlu ile birlikte, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ettiler. Başarılı milli sporcular kendilerine destek verilmesi durumunda Türk Bayrağı’nı her zaman gururla her yerde dalgalandıracakları söylediler.

Başarılarıyla çok gururlandığını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık makamında ağırladığı her biri Milli Sporcu olan Ege, Denizhan ve Melissa kardeşleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  

Başarılarını paylaşmak için Anneleri Ayşegül Köroğlu ile birlikte yaptıkları ziyaretlerinde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’dan destek istediklerini belirten Gezgin kardeşler; “Ülkemizi ve Nazilli’mizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz gururluyuz. Finalde karşılaşmayı bizde beklemiyorduk. Gerçekten o duygu anlatılamaz. Biz ülkemizi temsil etmek adına gece gündüz kısıtlı imkânlarla çalışıyoruz. Bize antrenmanlarımızı yapabileceğimiz yer sağlasa maddi manevi destek verilse biz çok daha fazlasını yapabiliriz. Biz bayrağımızı dalgalandırmak adına yüreğimizi ortaya koymaya hazırız” diye konuştular.

Onlar benim en büyük ödülüm diyen Anne Ayşegül Köroğlu; “Onlarla gurur duyuyorum. Ege’nin Avrupa 2’inciliği,  Denizhan’ın ise Uluslar arası 3’üncülüğü var. İki oğlumun yanı sıra kızım Melisa Gezgin de milli teakwondocu. Onların hepsi benim gönlümün şampiyonu. Şuana kadar yeterince destek gördüğümüze inanmıyorum. Daha önce biz bir kulübe bağlıydık. O zaman şartlar daha farklıydı. Şuan bir kulübe bağlı değiliz ve buna rağmen çocuklarım kendi imkânlarını yaratarak çalışmalarını yapıyorlar. Antrenmanlarını yapabilecekleri bir yerleri yok. Maçlara giderken doğal olarak maddi yönden çok zorlanıyoruz. Ama onlar tüm bu olumsuzluklara rağmen Nazillimizi, Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veriyorlar” dedi.

Sorunlarını dinlediği genç sporculara destek vereceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “En başta Nazillimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarı kolay bir başarı değil. Siz yüreğinizi koymasaydınız bu başarıya ulaşamazdınız. Nazilli sporcu anlamında gerçekten es geçilmeyecek kadar önem arz ediyor. Sizlere sahip çıkmak bizim görevimiz. Biz sizler için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

halu.jpghaluk.jpghal.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5549 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim