• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa SAVAŞ'tan Havuz Hamlesi
04 Eylül 2019 Çarşamba 10:11

Mustafa SAVAŞ'tan Havuz Hamlesi

Ak Parti Aydın Milletvekili Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Pınarbaşı Havuzlarının bakımın ardından tekrar hizmete gireceğini duyurdu.

Ak Parti Aydın Milletvekili Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Pınarbaşı Havuzlarının bakımın ardından tekrar hizmete gireceğini duyurdu.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Pınarbaşı mevkiinde uzun yıllardan beri kapalı olan yaklaşık 9 bin metrekare alana sahip olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulunduk.

Alanın tekrar açılarak gençlerimize ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulması ve ilimizin nefes alacağı sosyal bir tesisin kazandırılması için Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Valiliğimizin desteğiyle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz çalışmalara başlayacak.

Tekrar kullanıma açılacak olan havuz sayesinde gençlerimize yönelik sosyal alan, rekreasyon ve spor alanları yapılarak değerli hemşehrilerimize kazandıracağız.

Bu sayede gençlerimiz ve hemşehrilerimiz hem aktivite hem de sportif faaliyetlerini burada gerçekleştirebilecek. Aynı zamanda gençlere yönelik aktif sosyal alanların kazandırılması planlanmaktadır dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, diğer Gençlik ve Spor projeleri hakkında da bilgi verdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, 

İkinci uğrak noktamız 2012 yılından beri kapalı olan Çeştepe Stadı. Stadımızın yeniden faaliyete geçmesi için Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile çalışmalara start verdik. Müdürlüğümüzce gerekli bakım, tadilat ve tamirat düzenlemeleriyle, sentetik zeminli futbol sahası yapılarak, ilimizdeki lig’lerde mücadele eden futbol kulüplerimizin hizmetine en kısa sürede sunulacaktır.

Son olarak Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Gençlik Merkezi Müdürlüğü faaliyetlerinin daha etkin sunulabilmesi için açılan Genç Ofis’i ziyaret ettik.

Eurodesk, gençlerimiz için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Birliği adıdır.

14-29 yaş arası gençlerimize hizmet veren Genç Ofis ayrıca Eurodesk temas noktası olarak Avrupa Birliği projeleri hakkında da gençlerimize hizmet vermeye başlamıştır dedi.

69602855_1391305144352499_1817309553243455488_n.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim