• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Arslanlı Spor Kulübü Binası Törenle Açıldı
09 Kasım 2016 Çarşamba 22:06

Nazilli Arslanlı Spor Kulübü Binası Törenle Açıldı

Aydın 2. Amatör Küme takımlarından Arslanlı Gençlik ve Spor Kulübü düzenlediği törenle kulüp binasının açılışını yaptı.

Aydın 2. Amatör Küme takımlarından Arslanlı Gençlik ve Spor Kulübü düzenlediği törenle kulüp binasının açılışını yaptı.

Arslanlı Mahalle meydanında Genel Kaptan Murat Sarıoğlu’nun sunumunu yaptığı açılış töreni, Şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Düzenlenen açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Mutlu, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Arslanlı Mahalle Muhtarı İbrahim Topçu, amatör liglerde mücadele eden bazı spor kulüplerinin başkanları, futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Günün anlam ve önemi belirten il konuşmayı yapan Arslanlı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hakan Tekeoğlu’nun ardından konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sayın muhtarım, değerli ağabeylerim ve kulüp başkanlarım, sayın meclis üyelerim, hepimiz buradayız. Spor çok önemli bir sevda. Bende amatörde Yıldızgücü spor başkanlığına hala devam ediyorum. Çünkü geçmişimizi ve geleceğimizi unutmamamız lazım. Biz amatör spor kulüplerine ve sivil toplum örgütlerine başkanlık yaparken buralara geldik. Siyaset yapmak isteyenler bir kere amatör kulüplerden geçmeli diye düşünüyorum ben. Spor gerçekten çok önemli. Eğer işi adam gibi yaparsanız, annenin babanın evladına veremeyeceği şeyi kulüpte veriyorsunuz. Çocuk spor yaptığı zaman kötü ahlaktan, içkiden, sigaradan uzaklaşıyor. Yapamadığı zaman bu konularda sıkıntıya giriyor. Nazilli’de bu konuda büyük bir sıkıntı yok. Amatör spor kulüplerine elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Şu an Nazilli’de iki tane daha çim saha yapacağız. Bizim zamanımızda süper amatöre çıktığınız zaman bile çim saha zordu. Her amatör takımada bir tane oda vereceğiz. Oradan maçlara çıkacaklar. Büyüklerimiz geldiler Arslanlıspor’u yaşatacağız dediler. Arslanlıspor onlar için önemli olduğu kadar bizim için de önemli. Tesisler onlara feda olsun. Keşke çocuklar kötü alışkanlıklardan kurtulsa da spor yapsa. İnanın Belediye Başkanlığından çok Nazillisporla ilgileniyorum. Bu hafta biraz daha iyiyiz, lideri yendik. Nazillispor bizim sevdalarımızdan birisi. Esat Başkanımızın bıraktığı tesisin yanına bir tesis daha yapıyoruz. O tesisi yaptığımızda A takım oraya geçecek. İnşallah Nazilli’de daha çok Haliller, Rıdvanlar yetişecek. İnşallah Arslanlıspor’dan oyuncular da Nazillispor’da oynar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kulüp Binamız Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

Aynı zamanda Arslanlıspor ürünlerinin satılacağı store olarak kullanılacak olan kulüp binası Arslanlı Merkez Camii İmamı Necati Çetin’in okuduğu duanın ardından hizmete açıldı. Açılış törenine katılan vatandaşların Arslanlı Store ürünlerine büyük ilgi gösterdiği görüldü. Kulüp binasının açılmasının ardından törene katılan vatandaşlara tavuklu pilav ikramı yapıldı.

AydınÖzel

dsc_9236.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim