• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Geleceğin Futbolcularını Yetiştiriyor
13 Aralık 2016 Salı 23:31

Nazilli Geleceğin Futbolcularını Yetiştiriyor

Nazilli Belediyesinin Sosyal Sorumluluk projesi olarak düzenlemiş olduğu ücretsiz futbol kursu 120 çocuğun katılımı ile başladı.

Nazilli Belediyesinin Sosyal Sorumluluk projesi olarak düzenlemiş olduğu ücretsiz futbol kursu 120 çocuğun katılımı ile başladı.

Nazilli Belediyesinin Sosyal Sorumluluk projesi olarak düzenlemiş olduğu ücretsiz futbol kursları başladı. Çocukların iyi bir birey olarak yetişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı yaşam ve disiplin altına alınmasını hedefleyerek başlattığı kursa 120 çocuk katıldı. Hafta sonları 10.00 – 12.00 saatleri arasında verilen kurslara 19 Kasım’da başlandı. 11 Haziran 2017 tarihine kadar sürecek olan kursta Nazilli Belediyesinde spor eğitmeni olarak görevli hocalar Hasan AYGÜN ve Murat ANGIN tarafından eğitim verilecek.

Bu kurslar ile Nazilli Belediyespor altyapısına U-9, U-10, U-11, U-12, ve U-13 takımlarına lisanslı sporcu yetiştirildiğinin altını çizen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Futbol kurslarına ailelerin ve özellikle çocukların yoğun ilgi ve talebin olduğunu belirtti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Belediyemiz tarafından hazırladığımız bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklarımızın okul hayatlarında daha başarılı öğrenciler olmasına katkı sağlıyoruz. Çünkü sporla uğraşan çocuklar iyi bireyler olarak yetişir. Kötü alışkanlıklardan uzak kalır. Disiplinli ve sağlıklı olur. Tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla ilgilenmelerini arzu ediyorum. Çünkü onları çok seviyorum. Onların iyi bireyler olması vatanına milletine yararlı insanlar olması her şeyden çok daha önemlidir. Ayrıca bu futbol kurslarında başarılı olan çocuklarımız ya da yetenekleri olan çocuklarımız hocalarımız tarafından tespit edilerek Nazilli Belediyespor altyapısına U-9, U-10, U-11, U-12 ve U-13 takımlarına lisanslı sporcu olarak alınıyor ve geleceğin sporcuları ve futbolcuları yetiştiriliyor” dedi.

AydınÖzel

dsc_1190.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1244 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim