• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Huzurevi Bocce Takımı'na Destek
27 Aralık 2016 Salı 17:19

Nazilli Huzurevi Bocce Takımı'na Destek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kendi ismini taşıyan Haluk Alıcık Huzur Evinde Nazilli Spor eski futbolcularından Aktay Atilla’nın kurduğu BOCCE takımına destek verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kendi ismini taşıyan Haluk Alıcık Huzur Evinde Nazilli Spor eski futbolcularından Aktay Atilla’nın kurduğu BOCCE takımına destek verdi.

Nazilli Belediye Spor eski futbolcularından Aktay Atilla tarafından Huzur Evinde oluşturulan BOCCE takımına Nazilli Belediyesinden destek geldi. Haluk Alıcık Huzur Evinde ikamet eden eski sporcu yaşlılarında spor yapabileceğini, vücutlarını zinde tutabileceğini göstermek amacıyla huzurevi sakinleri ile BOCCE takımı oluşturdu. Bir Fransız sporu olan fizik, ruh ve zihin birliği ile bütünleşmiş, aynı zamanda konsantrasyon gerektiren özellikleriyle diğer spor branşları arasında farklı bir yeri olan BOCCE’ye büyük ilgi duyan Huzur evi sakinleri oluşturdukları takımla maçlara hazırlıklarını sürdürürken Başkan Alıcık tarafından ziyaret edildi. BOCCE Maçlarına hazırlık yapan takımın antrenmanları izleyen Haluk Alıcık takıma destek olsun diye tüm oyunculara eşofman takımı hediye etti.

Takım kaptanı Nazilli Belediye Spor eski oyuncusu Aktay Atilla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın kendilerine verdiği destek ve hediyesinden dolayı takım arkadaşları adına da teşekkür ederek “Haluk Alıcık Huzur Evindeki arkadaşlarımız ile bir takım oluşturduk. BOCCE sporunu yapıyoruz. Fizik, ruh ve zihin birliği ile bütünleşmiş bir spor dalı. Bu spor her kes tarafından yapılabiliyor. Ancak orta yaş ve üstü için en ideal sporlardan biri. Takım arkadaşlarım çok zevk alarak bu oyunu oynuyorlar. Zaman zaman Türkiye genelinde belli dönemlerde Huzur Evleri BOCCE müsabakalarına katılıyoruz. Önümüzdeki süreçte yine böyle bir müsabakaya katılacağız. Nazilli Belediye Başkanımız bizi ziyaret ederek motivasyon desteği sağladı. Ayrıca bir takım ruhu ile müsabakalara katılabilmemiz için hepimize eşofman takımı hediye etti. Bundan sonra da desteklerini esirgemeyeceğini söyledi. Onun bize verdiği bu destek ve motivasyon sayesinde maçlara daha iyi hazırlanıp derecelere gireceğimize inanıyorum. Arkadaşlarım adına da kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kendi adını taşıyan Haluk Alıcık Huzur Evi BOCCE takımına başarılar dileyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Böyle güzel bir takıma destek vermek beni onure ve mutlu ediyor. Takım üyelerini tek tek kutluyorum. Huzurevi sakinlerinin böyle aktiviteler ve spor sayesinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak hareketlilik sağlayıp daha sağlıklı olacaklarına inanıyorum. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Burada kendilerine bu tür aktiviteler ile hayata barışık yaşamaları ve ömürlerinin ikinci baharlarında sağlıklı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmeleri bizleri de çok mutlu ediyor. Bu takımın oluşturulmasında emek harcayan Aktay abimize de ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Kendisinin sporculuktan gelmiş olması zaten en büyük avantaj. Takıma desteklerimiz sürecek. Tüm takıma başarılar, huzur evindeki tüm huzurevi sakinlerine de sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

AydınÖzel

dsc_4544.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim