• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Nişantaşı Çorbacısı Açıldı
28 Kasım 2016 Pazartesi 19:35

Nazilli Nişantaşı Çorbacısı Açıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete giren Nişantaşı Çorbacısının açılışını gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete giren Nişantaşı Çorbacısının açılışını gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete giren Nişantaşı Çorbacısının açılışını gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Leyla Yılmaz’ın yapacağı Nazilli’nin yeni lezzet durağı Nişantaşı Çorbacısının açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Nazilli Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız, Altıntaş Mahallesi Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Nişantaşı Çorbacısı açılışına katılımları ile destek veren tüm misafirlere ve Başkan Alıcık'a teşekkür eden İşletmeci Leyla Yılmaz; “zengin çorba çeşitlerimizin yanında pilav üstü tavuk ve kavurma, ayrıca da fasulyede de bir o kadar iddialıyız. Çorba çeşitleri olarak ayak paça, kelle paça, işkembe, damar tuzlama, dil paça ve mercimek çorbasıyla toplam 6 çeşit çorbayla müşterilerimize hizmet vereceğiz. Yöresel tereyağımızı tüm ürünlerimizde kullanacağız. Nazilli’de böyle bir mekânın eksikliğini gördük ve Eşim ile birlikte Nazilli’de ailelerin gidebileceği bir çorbacı açmaya karar verdik. 24 saat açık ve evlere de servisimiz vardır. Kaliteli hizmet anlayışı, hijyenik koşulları ve birbirinden leziz çorbaları ile konuklarımıza damak ziyafeti yaşatmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Haluk Alıcık’ta açılışta yaptığı konuşmada işyerinin bol kazanç getirmesini, işsizlere istihdam sağlamasını dileyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin de kardeşimize ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum” dedi. Başkan Alıcık okunan açılış duasının ardından Nişantaşı Çorbacısı’nın açılış kurdelesini kesti ve Nişantaşı Çorbacısının iddialı çorba çeşitlerinin tattı. 

AydınÖzel

dsc_9203.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2544 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim