• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oyunfor.com Davutlarspor’a Sponsor Oldu!
12 Ekim 2019 Cumartesi 17:29

Oyunfor.com Davutlarspor’a Sponsor Oldu!

Oyunfor.com, Aydın Süper Amatör Ligi’nde oynayan Kuşadası Davutlar’ın yerel takımı Davutlarspor’a 2019-2020 futbol sezonu boyunca ‘Ana Sponsor’ oldu!

Oyunfor.com, Aydın Süper Amatör Ligi’nde oynayan Kuşadası Davutlar’ın yerel takımı Davutlarspor’a 2019-2020 futbol sezonu boyunca ‘Ana Sponsor’ oldu!

Oyunfor.com, gençlerin spora teşvik edilmesi ve özendirilmesi amacıyla mahalle takımı olan Davutlarspor’a tüm desteğini sağlayacağını duyurdu. Daha önce de oyun sektöründe bir çok e-sport takımının resmi sponsorluğunu üstlenen Oyunfor.com yerel bir futbol takımına da sponsor olarak, gençleri her spor dalında desteklediğini böylece gösterdi. Gelecek nesillerin spor faaliyetlerine daha fazla yönlendirilmesi gerektiğini savunan Oyunfor.com, ‘Önemli olan takım oyunudur, burada gençlerimiz ekip içinde bir faaliyet gerçekleştiriyorlar. Onların bu azimlerini destekliyoruz.’ şeklinde açıklamada bulundu.

Davutlarspor ilk sponsorluk anlaşmasını Oyunfor.com ile yaptı!

Bugüne kadar takımın ihtiyaçlarını bağış ve yardımlar ile sağlayan Davutlarspor, Oyunfor.com ile anlaşma yaparak ilk sponsorluk sözleşmesini gerçekleştirdi. Sezonluk anlaşmaları süresince Süper Amatör Lig’te oyayan takımın yeni ismi de ‘Oyunfor Davutlarspor’ olarak değişecek ve takımın ilk maçı ise Didim Belediyespor ile Davutlar’da gerçekleşecek.

Oyunfor.com’un desteğini arkalarına alarak bu sezon Bal Ligi’ne çıkmayı hedeflediklerini söyleyen Davutlarspor yöneticilerinden Mahmut Öztürk, ‘Davutlarspor olarak her sezon ligin birincisinin belirlenmesinde önemli bir misyon üstlendik. Bu sezon da her maç döneminde olduğu gibi belediye takımları arasındaki farkımızı kanıtlayacağız.’ ifadesini kullandı. Teknik Direktör Aykut Çukuryurt ise ‘Bu sezon bizim için çok önemli, sporcularımızın da azimli çalışmalarını görüyoruz. Hedefimiz Bölgesel Amatörlük’tür’ dedi.

Davutlarspor’a Sponsor olan Oyunfor.com kim?

 Oyunfor.com, MGM Bilgi Teknolojileri A.Ş. bünyesi altında 2010 yılından bugüne kadar oyun     e-ticaret sitesi olarak hizmet vermektedir. Türkiye'nin en büyük, bilgisayar, konsol ve mobil oyun platformu olan Oyunfor.com; dijital hediye kodu, epin ve CD Key alışverişinin yapıldığı en popüler sitelerin ilk sırasında yer alır. Dünyaca ünlü pek çok oyun firmasının Türkiye’deki distribütörü ve yetkili satıcısı olan Oyunfor.com, milyonu aşkın aktif kullanıcısına hızlı, güvenilir ve kolay alışveriş hizmeti sunmaktadır.

oyunfor.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim