• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Popüler Şarkıcı Can GOX Röportajı
12 Kasım 2016 Cumartesi 15:17

Popüler Şarkıcı Can GOX Röportajı

Aydın Brera’da dinleyicileriyle Buluşan Can GOX Konser Öncesi AydınÖzel Gazetesi Muhabiri Muhammed MUTLU ile Röportaj gerçekleştirdi.

Aydın Brera’da dinleyicileriyle Buluşan Can GOX Konser Öncesi AydınÖzel Gazetesi Muhabiri Muhammed MUTLU ile Röportaj gerçekleştirdi.

Forum Aydın'ın önemli mekanlarından BRERA'da Saat 23.00 sıralarında sahneye çıkan Can GOX, gecenin geç saatlerine kadar hayranlarını mest etti.

Can GOX hayranları Brera’daki konserinde Can GOX’u yalnız bırakmadı. İlginin yoğun olduğu konserde Aydın Halkı doyasıya eğlendi.

Muhammet MUTLU : Öncelikle müzik sektörüne ne zaman nasıl başladınız?

Can GOX : Klasik Gitar Kursu İçin Akustik Gitar Almıştım

Ortaokulda başladım aslında. Ortaokulda gitar kursları vardı. Gitar kurslarına gittim. Klasik gitar kursu veriyorlardı, ben akustik gitar almıştım. Girdik kursa, aslında seçmeli dersti, kursta değildi. O seçmeli derste hocalar bana; sen bu gitarı aldırmışsın ailene, bari sana akor gösterelim falan dediler. Cevdet hoca sağolsun o ilk derslerimize girdi.

Can GOX : İlhan Şeşen Birkaç Ders Verdi

Okulun sahibi Yasemin Kumral’dı. İlhan Şeşen’in arkadaşıydı. İlhan Şeşenler falan geldi. Onlarda birkaç tane ders verdiler. Sonra akorları göre göre kendimiz devam ettik.

Can GOX : Gitarla Başlayıp Şan’a Dönüş Oldu

Lise orkestrasına girdim. Lise orkestrasında Milliyet Gazetesinin, Hürriyet Gazetesinin yarışmaları vardı onlara katıldık. Sonra Bilgi Üniversitesini burslu kazandım. Orada vokale dönüş oldu. Gitarla başlayıp Şan’a doğru dönüş oldu.

Muhammet MUTLU : Hedeflediğiniz noktaya gelebildiniz mi; Yoksa daha geniş kitlelere hitap etmeyi planlıyor musunuz?

Can GOX : Bir Anda Parlayıp 6 Ay Sonra Unutulmak İstemem

Hayallerin sınırları yok ama kırgınlıklar yaşamamak için ben beklentilerimi hep minimumda tuttum. Hayatta yavaş yavaş ilerlemeyi kendime yol seçtim. Bir anda parlayıp 6 ay içerisinde unutulmaktansa, senelerce her yeri dolaşıp insanlarla birlikte büyümek daha mantıklı geliyor bana.

Muhammet MUTLU : Yakın vakitte yeni bir çalışmanız var mı?

Can GOX : Ayın 21-25 i Arası Klip ve Single Piyasada Olacak

Şuanda klibimiz önümüzdeki hafta çıkacak, single da çıkıyor. Ayın 21’i 25’i arasında piyasada olacak.

Muhammet MUTLU : Aydın’ı nasıl buldunuz?

Can GOX : 100 Yaşını Aşmış 3 Tanıdığımda Aydınlı

Ben Aydın’ı seviyorum zaten. Eniştem Aydınlıdır. Onun için buralara çok geldik. Özellikle Kuşadası’na çok geldik. Buralarda çok kaldık, çok zeytinyağınızı, incirinizi yedik. Burada tek hayran olduğum şey; yaşam süresi çok uzun. Zeytinyağından mıdır nedir bilmiyorum. Tanıdığım 100 yaşını aşmış 3 kişi var, hepside Aydınlı.

Muhammet MUTLU : Eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Can GOX : Dinleyicilerime Gönül Dolusu Sevgiler

Aydın’ı biz çok seviyoruz. Her geldiğimizde bizi kalabalık olarak karşılıyorlar. Hepsine gönül dolusu sevgiler.

Röportaj : Muhammet MUTLU

_dsc2162.jpg_dsc2170.jpg_dsc2172.jpg_dsc2174.jpg_dsc2178.jpg_dsc2179.jpg_dsc2188.jpg_dsc2191.jpg_dsc2207.jpg_dsc2212.jpg_dsc2231.jpg_dsc2234.jpg_dsc2234.jpg_dsc2247.jpg_dsc2248.jpg_dsc2249.jpg_dsc2255.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4024 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim