• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖKE'DE TENİSÇİ EŞLERDEN TOYRAN’A ZİYARET
14 Aralık 2016 Çarşamba 19:36

SÖKE'DE TENİSÇİ EŞLERDEN TOYRAN’A ZİYARET

Söke’de tenis sporunu sevdirmek üzere çalışan Ata Çifti, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret etti.

Söke’de tenis sporunu sevdirmek üzere çalışan Ata Çifti, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret etti. Oktay Ata Antalya ve sonrasında Aydın Valilik Kupası’nda elde ettiği başarılı sonucu Başkan Toyran ile paylaştı.

Oktay ve Melike Ata çifti Söke’de tenis sporuna gönül veren, antrenörlüğün yanında Ulusal Kule Hakemliği yapan iki isim. Söke’de tenise olan ilgilin artması için çaba sarf ederlerken, katıldıkları çeşitli müsabakalarda da başarılar elde ediyorlar. Aynı zamanda Söke Garnizon Komutanlığında görev yapan Oktay Ata son dönemde iki önemli turnuvadan başarılı sonuçlarla döndü. Eylül ayında Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada 35 yaş tek erkekler branşında birincilik elde eden Oktay Ata, son olarak 26 Kasım-13 Aralık tarihleri arasında Aydın tenis Kulübü tarafından düzenlenen Valilik Kupası’ndan da veteran erkekler birinciliği başarısını elde etti.

Ata Çifti; elde edilen başarılı sonuçları paylaşmanın yanı sıra Söke’de tenisin gelişebilmesi talep ve önerilerini Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a iletti. Oktay ve Melike Ata Çifti’ne başarılar dileyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; Yenicami mahallesinde bir tenis kortunun yapılacağını belirterek, Söke’de ellerinden geldiği kadar sporun ve sporcuların yanında olduklarını ve olacaklarını ifade etti.  

AydınÖzel

unnamed-(19)-005.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim