• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tatil Gardrobu - Gülşah İLHAN Yazdı
25 Temmuz 2019 Perşembe 15:16

Tatil Gardrobu - Gülşah İLHAN Yazdı

Tatil Gardrobu - AydınÖzel Gold Dergisi Moda Yazarı Gülşah İLHAN Yazdı.

Sıcakların böylesine bastırdığı bu günlerde tatil bavulumuzda neler olmalı ???

Birçok kişinin kafa karışıklığının sebebi rahat mı olmalıyım yoksa şık mı ? sorusu.

Cevabı herikiside tabiki.

Okulların kapanması, sınavların bitmesi derken hızlı bir şekilde tatil sezonu açıldı.

Hem tatil bavulumuzu hazırlarken hem de tatil hazırlığı yaparken planınızı önceden yapmak önemli olacaktır. Tatilde gideceğiniz yerlerin planını önceden oluşturursanız bavulunuza koyacağınız parçaları seçmek size kolaylık sağlayacaktır. Bavulunuzu hazırlarken birbiriyle kombinli parçalar koymanız çok önemli. Üç beş  t-shırt , birkaç şort, etek, elbise, şu ayakkabım güzel bu sandaletim rahat derseniz gittiğiniz yerde seçim yaparken çok zorlanır ve uyumsuz bir kıyafet tarzı oluşturursunuz. Yani bu bluzumun altına bu etek onun altına bu ayakkabı ve bu küpeler diyerek kombinlerinizi evde hazırlarsanız daha rahat bir tatil geçirirsiniz.

Bir bavul eşyayı yanınıza alıp içlerinden birkaç parçayı kullanıp geri kalanını kullanmadan dönmek yerine gideceğiniz yerler için planlı ve kombinli olmak size büyük avantaj sağlayacaktır.

Size tatilde rahat ve şık olabilmek için birkaç kombin önereceğim…

 Belki tatile hazırlık sürecini azaltarak size de biraz fikir verir;

Beyaz renk; kuşkusuz herkesin bavulunda olmalı. Beyaz bir keten gömlek , beyaz atlet, beyaz Jean şort, dümdüz beyaz bir elbise eminim bronz teninize en fazla yakışan parçalardan olacak.

Floral desenler; uçuş uçuş elbiseler, çiçekli romantik bir bluz, yada rengarenk bir tulum olmazsa olmaz tatil parçalarından.

Keten; şort , etek, gömlek, elbise yada yüksek bel pantolon etek… Tamamlayıcı kombinlerle abartıdan uzak safari tarzını yansıtabilirsiniz.

Ayakkabı seçiminiz tatilde önemli bir yer tutuyor. Aldığınız sandalet yada dolgu topuklu ayakkabıyı hem gece hem gündüz kullanmak size avantaj sağlayacaktır. İnce topuklu terlik yada ayakkabılar size şıklık katsa da tatil için doğru bir seçim olmayacaktır. Parmak arası terlik, crocs, hasır sandalet ya da dolgu topuklu bir ayakkabı sizi hem şık gösterip hem de rahatlık sağlayacaktır.

Sağlıklı beslenip kilo almayacağınız, giydiğiniz her şeyin çok yakışacağı, bol bol kitap okuyup müzik dinleyeceğiniz, yaptığınız seyahatlerden hiç sıkılmayacağınız, çokça kahkaha atıp hayatınızın en güzel yazını geçireceğiniz çok güzel bir tatil diliyorum.

Gülşah İLHAN – AydınÖzel Gold Dergisi Moda Yazarı

gulsahmanset.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1888 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim