• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ ŞARKICI HAKAN ALTUN AYDINI SALLAYACAK
10 Kasım 2016 Perşembe 15:47

ÜNLÜ ŞARKICI HAKAN ALTUN AYDINI SALLAYACAK

AydınÖzel Gazetesi Muhabiri Muhammet MUTLU; 25 Kasım 2016 Cuma günü Aydın Anemon Otel de yapılacak olan Hakan ALTUN konserinin organizatörleri Kayhan AYCEN,Galip ÖZÇELİK, Gökhan KUŞ ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

AydınÖzel Gazetesi Muhabiri Muhammet MUTLU; 25 Kasım 2016 Cuma günü Aydın Anemon Otel de yapılacak olan Hakan ALTUN konserinin organizatörleri Kayhan AYCEN,Galip ÖZÇELİK, Gökhan KUŞ ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Aydının eğlence sektörüne bomba gibi bir giriş yapan Bay PabLo organizasyon HAKAN ALTUN konseriyle Aydın'ı sallamaya hazırlanıyor.

Muhammet MUTLU : Bay Pablo organizasyonundan bize biraz bahsedermisiniz ? Ne zaman kuruldu kaç kişisiniz faaliyetleri nelerdir ?

Bay Pablo Org. Ekibi : Fuar, Festival ve Konserler düzenliyoruz..

4 Mayıs 2011 de 3 arkadaş bir araya gelerek organizasyonlar yapmaya başladık. Ozamanlar bizim acemilik dönemlerimizdi diyebiliriz. Yeterli bilgi ve tecrübeyi kazandıktan sonra  22 Temmuz 2016 tarihinde kurumsal bir şirket kimliğiyle organizasyon işine başladık. 3 kişi çıktığımız bu yolculuğa hala birlikte devam etmekteyiz. Fuar, Festival ve Konserler düzenliyoruz Aydın, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesinde faaliyet gösteriyoruz

Muhammet MUTLU : Organizasyon büyük ve kapsamlı bir süreç. Peki siz bu yolda kendinizi nasıl geliştiriyor ve yeniliyorsunuz ?

Bay Pablo Org. Ekibi : Hayatı ve dünyayı takip ederseniz size ihtiyacı olanları görür doğru zamanda doğru yerde onlara ihtiyaç ve isteklerini servis edersiniz..

Biz her zaman bir önceki hayatımızda ”bir imparatorluğun çatısı altında vezirdik falandık..” der özetleriz bu durumu." Yüzünde hapşırma ifadesi oluşmaya başlayan birine mendil yetiştirmek gibi bir şey.. Yani hayatı ve dünyayı takip ederseniz size ihtiyacı olanları görür doğru zamanda doğru yerde onlara ihtiyaç ve isteklerini servis edersiniz. Biz sürece böyle bakıyor ekibimizle bu minvalde iyileştiriyoruz.

Muhammet MUTLU : Peki planlamayı yaptınız ama oluşabilecek aksilikler için önlem alıyor musunuz ?  Bize biraz bahseder misiniz ?

Bay Pablo Org. Ekibi : . Sözleşme imzalatmanın değil operasyon planlamanın peşinde koşarız.

Dediğimiz gibi ağır bir yük omuzluyoruz. Türkiyede sektörümüze kalifiye insan yetiştiren bir kurum olmadığı gibi yetiştirmeye çalışanlar deneyenlerde kendi bilgi kirliliklerini aşılamaya çalıştıklarından aksiliklerin bolca yaşandığı sektörümüzde en çok önem verdiğim konu operasyondur. Sözleşme imzalatmanın değil operasyon planlamanın peşinde koşarız. Her bir misafiri kazanmayı hedefleriz. Misafirlerimiz zincirdir. Bu arada biz müşteri kelimesini kaba buluruz bizde hitap misafirdir.  Sunduğumuz her hizmetin ayrıntısını doğru prezente eder ve demo gerçekleştiririz. İş akışımız yazılıdır, kendi içimizde dahil sözlü hiçbir ifadeye itibar etmeyiz. Aksiliklerin bizden uzak durması için her önlemi almaktayız.

Muhammet MUTLU : Gelecek organizasyonlarınızdan bahsedermisiniz ?

Bay Pablo Org. Ekibi : 25 Kasım 2016 Cuma günü 20:00'da Anemon Otel'de Hakan ALTUN sahne alacak..

25 Kasım 2016 Cuma günü Anemon Otel'de Hakan ALTUN sahnesiyle başlayacak olan planımız. Gripin, Grup84, Yıldız Tilbe, Murat Dalkılıç, Sıla gibi gibi büyük isimlerle devam edecek ve Aydın'ın eğlence sektörüne farklı bir anlam kazandıracağız.

Muhammet MUTLU : Genç yaşta iş hayatına atılmanız size neler kattı? İş hayatına atılan gençlere ne gibi önerilerde bulunuyorsunuz? 

 Bay Pablo Org. Ekibi : İnsan başarı elde etmek istiyorsa ilk önce sevdiği işi yapması gerekiyor..

En başta her şeyi çok erken öğreniyorsunuz ve deneyim kazanıyorsunuz. Ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreniyorsunuz ve tahammül gücünüz daha çok artıyor. Biz hiçbir zaman para ve iş hırsıyla kendimizi yetiştirmedik, biz başarı hırsıyla sürekli ileriye dönük adımlar attık.    Bir insan başarı elde etmek istiyorsa ilk önce sevdiği işi yapması gerekiyor. İnsanlar mutlu olduğu yerlerde vardır ve mutlu olmak için de sevdiği işi yapması gerekiyor. Yeni iş hayatına atılanlar için ilk önce deneyim kazanmalarını ve kendilerini başarı odaklı olarak yetiştirmelerini öneriyoruz.

Muhammet MUTLU : Son olarak söylemek istediğiniz başka birşey varmı ?

Bay Pablo Org. Ekibi : Bu unutulmaz konseri kaçırmayın..

Hakan Altun Konseri 1500 kişiye hitap edecek yemekli, yemeksiz loca ve bistroları olan  bir konser ve sınırlı sayıda yer kalmış durumda Aydın merkez için ilk içecek, konser bileti dahil Fiyatı 60tl
Nazilli - köşk – ışıklı’ dan servisler kalkacaktır. Hakan ALTUN'la birlikte keyifli bir gece geçirmek isteyen herkese sesleniyoruz. Elinizi çabuk tutun biletler tükenmek üzere.

Rezervasyon için :

0545 835 35 09

0507 598 76 09

0538 831 67 53

Röportaj : Muhammet MUTLU

anemon-25-kasim.jpgsablon.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2434 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim