• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SALGINA KARŞI ÖNLEM ALMAYI SÜRDÜRÜYOR
06 Eylül 2020 Pazar 10:11

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SALGINA KARŞI ÖNLEM ALMAYI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı il genelinde önlem almaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı il genelinde önlem almaya devam ediyor.

Aydın'ın bütün ilçelerinde gece-gündüz dezenfeksiyon işlemine devam eden ekipler, salgına karşı alınan tedbirleri tavizsiz uyguluyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların sağlığı için dezenfeksiyon işlemlerinin aralıksız olarak devam ettiğini belirtti ve vatandaşların hijyen kurallarına harfiyen uyması konusundaki çağrısını yineledi.


Tedbirler kapsamında il genelinde tüm kamu kurumları düzenli olarak dezenfekte edilirken, cadde ve bulvarlar da ilaçlı suyla yıkanıyor. Kurulan dezenfeksiyon istasyonlarında da kamuya hizmet veren araçlar başta olmak üzere gelen tüm araçlar dezenfekte ediliyor. Büyükşehir Belediyesi, esnaflar başta olmak üzere vatandaşlara hijyen kitleri ve maske dağıtmaya da devam ediyor. Bunların yanı sıra gezici hijyen ekipleri tarafından da dükkânlar dezenfekte ediliyor.

Başkan Çerçioğlu: Önceliğimiz vatandaşımızın sağlığı

Öncelikli konularının vatandaşların sağlığı olduğunun altını çizen Başkan Çerçioğlu "Aydın genelinde özellikle ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon işlemlerine aralıksız devam ettiriyoruz. Salgına karşı sadece bizlerin tedbir alması yeterli değil. Aynı duyarlılığı vatandaşlarımızın da göstermesi gerekiyor. Bu süreçte vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmesi önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

aydin-buyuksehir-belediyesi-salgina-karsi-onlem-almayi-surduruyor-(8).jpg

Bu haber toplam 18287 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim