• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GELECEĞİN TİYATROCULARI JÜRİ KARŞISINA ÇIKTI
21 Eylül 2020 Pazartesi 23:18

GELECEĞİN TİYATROCULARI JÜRİ KARŞISINA ÇIKTI

Kuşadalılara tiyatroyu sevdirmeyi ve yetenekli oyuncular yetiştirmeyi amaçlayan Kuşadası Belediye Tiyatrosu, yeni dönem kursiyer seçmelerini tamamladı.

Kuşadalılara tiyatroyu sevdirmeyi ve yetenekli oyuncular yetiştirmeyi amaçlayan Kuşadası Belediye Tiyatrosu, yeni dönem kursiyer seçmelerini tamamladı. 

Erkan Yücel Sahnesi'nde yapılan seçmelerde kursiyer olmak isteyenler, jüri karşısında yeteneklerini sergiledi.

Kurulduğu günden bu güne kadar sahneye koyduğu oyunlar ve çeşitli tiyatral gösteriler ile ilçenin sanat yaşamına önemli katkı sunan Kuşadası Belediye Tiyatrosu, yeni dönem kursiyer kayıtları ile seçmelerini tamamladı. Gençlik ve çocuk tiyatroları için toplam 65 kayıt alınırken, yetişkin tiyatrosuna katılmak isteyeler jüri karşısına çıktı. Kuşadası Belediyesi Tiyatro Birimi’ne eğitimlere katılmak için başvuran 50 yetişkinden 18’i jürinin verdiği kararla belediye tiyatrosunun yeni kadrosunda yer aldı. 28 Eylül itibariyle farklı kategorilerde verilecek olan ücretsiz tiyatro eğitimleri kadın ile yetişkinlerde 18 yaş ve üzerini, çocuklarda 10-13 yaş aralığını, gençlerde ise 14-18 yaş aralığını kapsıyor.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Turan, tiyatro ve çocuklara yönelik yaratıcı drama için de kayıtların tamamlandığını belirterek, tiyatro eğitimlerine 28 Eylül’den itibaren başlayacaklarını ifade etti.

tiyatro_secme-(5).jpg

Bu haber toplam 17412 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim