• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOÇARLI MYO KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ
09 Şubat 2021 Salı 23:02

KOÇARLI MYO KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

ADÜ Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Kariyer Günleri ve Sektör Buluşması Etkinliği, 14 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşti.

ADÜ Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Kariyer Günleri ve Sektör Buluşması Etkinliği, 14 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşti.

Etkinlik; Koçarlı MYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programında Okul Öncesi Eğitim Uzmanı Kavram MYO Öğr. Gör. Damla Aydın, Lokman Hekim Akay Hastanesi Çocuk Gelişim Uzmanı Sabahattin Doğru, Güzelhisar Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Bekir Özmen, Müdür Yardımcısı Okul Öncesi Öğretmeni Halime Tanrıverdi ve Özel Neş’e Erberk Anaokulu Kurum Müdürü Şükran Çelik’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Çocuk Gelişim Programı Öğr. Gör. Ayfer Ergezen’in moderatörlüğünü yaptığı toplantı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın program hakkında bilgi verdiği açılış konuşmasıyla başladı.

Toplantıda; sektör temsilcileri, alan uzmanları ve eğitimcilerin bir arada bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmalarına katkı sağlamak, yeni projeler geliştirmek, sektör tarafından istihdam edilecek personeldeki beklentiler ve eksiklikler konuşularak bu eksiklerin nasıl giderileceğine yönelik projeksiyonlar ortaya kondu.

Önümüzdeki yıl öğrenci alımının gerçekleştirilmesi planlanan programda, sektör temsilcilerinin de desteğiyle bir danışma kurulu oluşturulması kararlaştırılarak, iyi bir dönem olması temennileriyle program sona erdi.

1-(15)-001.jpg

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim