• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ - Ak Parti Birlikte Çocuklara Moral Verdi
09 Kasım 2016 Çarşamba 17:48

ADÜ - Ak Parti Birlikte Çocuklara Moral Verdi

“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde bir dizi etkinlik gerçekleşti.

Lösemi Hastası Çocuklara Moral Desteği

“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde bir dizi etkinlik gerçekleşti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümü ve AK Parti Kadın Kollarının birlikte düzenlediği etkinlik, 7 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşirken, tedavi gören lösemi hastası çocuklar, çam fidanlarını süsledi ve dileklerini kağıtlara yazdı.

Moral ve Motivasyon Oldukça Önemli

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı,  hastane çalışanlarına gayretleri için teşekkür ederek “Tedaviden belki daha fazla önemli olan moral ve motivasyon. Biz de yönetim olarak Rektörlüğümüzün desteğiyle bütün olanaklarımızı bu hastalarımıza ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Aral yaptığı açıklamada, hastanede 8 çocuğun tedavi gördüğünü belirterek, “Bizim kullandığımız ilaçlardan daha önemlisi hastalarımızın morali. Bu tür etkinlikler çok moral veriyor hastalarımıza. Bu tür etkinliklerin verdiğimiz ilaçlardan daha etkili olduğuna inanıyorum.” sözleriyle moral ve motivasyonun önemine dikkat çekti.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, "Bizler Lösemi'nin bulaşıcı değil, sevginin bulaşıcı olduğunu biliyor ve buna inanıyoruz.  Bizim buradaki amacımız ufak da olsa bir umut kapısı olabilmek." dedi.

Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen diğer etkinlikte Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, 8 Kasım 2016 tarihinde Hastanemizde tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Çocuklara hediyeler verilerek moral ve motivasyonları arttırılırken, çocukların etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadığı gözlendi.

unnamed-(1)-013.jpgunnamed-(15)-003.jpgunnamed-013.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim