• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ, DİABET HASTALIĞINA DİKKAT ÇEKTİ
07 Aralık 2016 Çarşamba 15:31

ADÜ, DİABET HASTALIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından biri olan Streskop topluluğu 6 Aralık 2016 tarihinde, Atatürk Kent Meydanı’nda düzenledikleri etkinlikle diabet konusunda farkındalık yaratmaya çalıştı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından biri olan Streskop  topluluğu   6 Aralık 2016 tarihinde, Atatürk Kent Meydanı’nda düzenledikleri etkinlikle diabet konusunda farkındalık yaratmaya çalıştı.

 Ne kadar şekersiniz? etkinliğiyle diyabet hastalığına farkındalık oluşturmak için stand açan Streskop Topluluğu üyeleri, Topluluk  Danışmanı Arş. Gör. Hilal Güllüdere , topluluk başkanı Derya Uzuner ve Başkan yardımcısı Ekin Bayram' ın koordinatörlüğünde, Aydınlılara,  diyabetin ne olduğu, diabetle mücadelede  nelere dikkat edilmesi gerektiği, diabet ve   beslenme ilişkisi hakkında bilgiler verirken, ayrıca  diabetten  nasıl korunulması gerektiği, egzersiz türlerinin diabete etkisi konularında da  etkinliğe katılan vatandaşların sorularını yanıtladı.

AydınÖzel

unnamed-(6)-014.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim