• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ Hastanesi Umut Olmaya Devam Ediyor
07 Aralık 2016 Çarşamba 15:40

ADÜ Hastanesi Umut Olmaya Devam Ediyor

97 yaşında kalp krizi nedeniyle hastanemize başvuran Mehmet Özkan isimli hasta, başarılı bir koroner girişim işlemi ile sağlığına kavuştu.

97 yaşında kalp krizi nedeniyle hastanemize başvuran  Mehmet Özkan isimli hasta, başarılı bir koroner girişim işlemi ile sağlığına kavuştu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi  Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz tarafından gerçekleştirilen anjiyo işleminde , hem sağ hem sol koroner kalp damarlarına stent yerleştirilen  Mehmet Özkan başarılı bir operasyonla  hayata tutundu. Hastane personel ve hekimlerinden çok memnun kaldığını  belirten  Mehmet Özkan,  1921 yılında Kurtuluş Savaşında Kırmızı Tepe Cephesinde babasını kaybettiğini ve ölmeden önce tek arzusunun babasını  mezarını görmek  olduğunu belirterek  ameliyatta emeği geçen herkese teşekkür etti. Ameliyatı gerçekleştiren ADÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz ise “97 yaşındaki hastamızı, aynı zamanda bir şehit oğlunu, hem sağ hem de sol kalp damarlarını açmak yoluyla ayağa kaldırmak bizim için çok gurur verici bir mutluluk oldu’’ diyerek başarılı bir operasyona imza attıklarını belirtti.

AydınÖzel

unnamed-(7)-011.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2151 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim