• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ Öğrencilerinden Anlamlı Sergi
11 Nisan 2019 Perşembe 12:20

ADÜ Öğrencilerinden Anlamlı Sergi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin, Öğr. Gör. Nurdanur Tavlan Soydan nezaretinde, “Yaşlılara Saygı Haftası” na yönelik hazırladıkları “Çınar’ın Sesi” isimli fotoğraf serg

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin, Öğr. Gör. Nurdanur Tavlan Soydan nezaretinde, “Yaşlılara Saygı Haftası” na yönelik hazırladıkları “Çınar’ın Sesi” isimli fotoğraf sergisinin açılışı Bozdoğan Belediye Düğün Salonu’nda 9-10 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Açılışa Bozdoğan Kaymakamı Adem Can, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Bozdoğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Aypak,  protokol üyeleri ve Bozdoğan halkı katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Aypak, “Yaşlılarımız yaşanmışlıkları, tecrübeleriyle saygıyı, ilgiyi hak ediyor. Yaşlılık,  insanın insana en çok ihtiyacı olduğu dönemlerden biridir. Hayatın koşuşturmacası içinde büyüklerimizi unutmayalım ihmal etmeyelim” diye konuşarak, yaşlılara yapılan ev ziyaretlerindeki röportajlarda ‘Mutluluk sizce nedir?’ sorusuna büyük bir çoğunluğun ‘çocuklarım ve torunlarımdır’ cevabını verdiklerini vurguladı.

Bozdoğan MYO öğrencilerinin Bozdoğan’da yaşayan yaşlılara yaptıkları ev ziyaretleri sonrasında çektikleri fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisinde 80 fotoğraf sergilendi.  Ayrıca öğrencilerin ziyaretlerde ‘Mutluluk nedir?’, “Kendi gençliğinize öğüt verebilseydiniz bu ne olurdu?” sorularını yönelterek hazırladıkları video gösterisi de izlendi.

Bozdoğan Kaymakamı Adem Can, Bozdoğan MYO öğrencilerine duyarlı davranışları için teşekkür ederek “Kıymetli büyüklerimize yönelik yapılan bu anlamlı çalışma bir anı olarak saklanmalıdır.” dedi.

Sergi, Üniversitemiz 24. Bahar Şenlikleri kapsamında 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde Atatürk Kongre Merkezi Fuaye alanında da sergilenecek.

photo-2019-04-09-21-45-55.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim