• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ Projesine Gıda ve Tarım Dalında Üçüncülük
29 Haziran 2019 Cumartesi 19:45

ADÜ Projesine Gıda ve Tarım Dalında Üçüncülük

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Olcay Boyacıoğlu’nun danışmanlığını yaptığı "Probiyotik Tofu" projesi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Olcay Boyacıoğlu’nun danışmanlığını yaptığı  "Probiyotik Tofu" projesi, Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları kapsamında, 24-27 Haziran 2019 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Birleştirilmiş Ege ve Güney Marmara Bölge Finallerinde “Gıda ve Tarım” dalında üçüncülük kazandı.

Dr. Öğretim Üyesi Olcay Boyacıoğlu, vegan gastrointestinal mékroflorasını desteklemek için geliştirdikleri "Probiyotik Tofu" projesinin Tübitak 2209-A programından desteklendiğini belirtti. Boyacıoğlu, “Danışmanlığını gerçekleştirdiğim projemizi sahiplenerek, özveriyle çalışan ve bu başarıyı yakalamamızda büyük pay sahibi olan yeni mezun öğrencilerimiz Gıda Mühendisi Nursena Zeybekoğlu ve Gıda Mühendisi Hatice Özhan'a bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim.” sözleriyle ekibine teşekkür etti.

img_05461.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim