• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ Teknokent Müdürü’nden Rektöre Ziyaret
03 Temmuz 2019 Çarşamba 17:36

ADÜ Teknokent Müdürü’nden Rektöre Ziyaret

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde düzenlenen Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde düzenlenen Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda koordinatörlüğünü üstlendiği “EN-KOLAY”  uygulamasının üçüncülükle ödüllendirilmesi üzerine ADÜ Teknokent AŞ Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 1  Temmuz 2019 tarihinde ziyaret etti.

Doç. Dr. Cemal İyem, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda kazandıkları başarı ile Üniversitemizi temsil etmenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Doç. Dr. İyem, ulusal çapta düzenlenen bir organizasyondan ödülle dönmenin Üniversitemizin tanınırlığına katkı sağlarken ADÜ Teknokentinin imajına da olumlu katkı sağladığını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, başarılarından dolayı İyem’i tebrik ederek, ulusal ve uluslararası alandan gerçekleşen organizasyonlarda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden ADÜ ailesi bireylerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Bu tür organizasyonlara akademisyen ve öğrencilerimizin katılımını önemsediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bilimsel çalışma ve projelerin bu şekilde güçleneceğini, bu güç ile de milletine fayda sağlayan gençler yetiştirme hedefinde olduklarını vurguladı.

Ödül kapsamında verilen Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerin el emekleri ile yaptıkları “Uzay Yolu” isimli tabloyu Üniversitemiz Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e takdim etti.

mtk_32620.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 870 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim