• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ'de Fakülte Birincilerine Belgeleri Verildi
30 Kasım 2016 Çarşamba 18:10

ADÜ'de Fakülte Birincilerine Belgeleri Verildi

2016-2017 Üniversite giriş sınavlarından aldıkları puanla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi fakültelerine 1.olarak kayıt yaptıran 14 öğrenci,

2016-2017 Üniversite giriş sınavlarından aldıkları puanla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi fakültelerine 1.olarak kayıt yaptıran 14 öğrenci, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen teşekkür belgelerini, 30 Kasım 2016 tarihinde Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ın elinden aldı.

ADÜ Rektörlüğü Senato Odasında gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Bircan öğrencileri tebrik ederek, Aydın’ın gelişmekte olan bir şehir olduğunu, taşıdığı toplumsal değerlerin farkındalığıyla üzerine düşen sorumlulukları büyük bir mutlulukla yerine getirip diğer üniversiteler arasında saygın bir konuma ulaştığını vurguladı. Ülkemizi her alanda gururla temsil edecek nitelikli bireyler yetiştirmek için Üniversitedeki tüm akademik ve idari personelimizin özveriyle çalıştığını vurgulayan Prof. Dr. Cavit Bircan, Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için atılan her adımda, ADÜ Ailesinin yeni fertleriyle yürümenin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Bircan, Üniversitenn kapılarının sonuna kadar yeni öğrencilere açık olduğunu belirterek, “Hem YÖK Başkanımız hem de Üniversitem adına ülkemizin geleceği siz gençlerle gurur duyuyoruz ve size inanıyoruz.” dedi. Teşekkür belgelerini alan öğrencilerimiz daha sonra Üniversite Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

AydınÖzel

mtk_6105.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim