• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ’DE PROF. KARACABEY’ E FETÖ TUZAĞI MI?
28 Kasım 2019 Perşembe 20:15

ADÜ’DE PROF. KARACABEY’ E FETÖ TUZAĞI MI?

Adnan Menderes Üniversitesi’nde bir akademisyenin “gizli” kalması gereken özlük dosyasındaki, geçmiş yıllardaki BİMER SORUŞTURMA DOSYASI, özel bilgileri ve “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ile güvence altında alınmış olan üniversite personellerinin e-

Adnan Menderes Üniversitesi’nde bir akademisyenin “gizli” kalması gereken özlük dosyasındaki, geçmiş yıllardaki BİMER SORUŞTURMA DOSYASI, özel bilgileri ve “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ile güvence altında alınmış olan üniversite personellerinin e-posta adresleri mensubu olduğu üniversite içinden yasa dışı bir şekilde sızdırıldı.

Geçtiğimiz dönem rektör adayı da olan ADÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Karacabey, kripto taktiği ile uydurulmuş senaryo ve algı yönetimi ile itibarsızlaştırmaya çalışıldığını programı gülerek izlediğini bu tarz tuzaklara alışık olduğunu elinde salladığı dosyaya ait soruşturma raporunu da ekte sunacağını ifade etti.

 Konuyla ilgili başta Cumhurbaşkanlığı ve cumhuriyet başsavcılıklarına gerekli yasal başvuruları yaptığını ifade eden Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Spor Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kürşad KARACABEY,” Üniversitelerde maalesef paralel yapı ile gerçek manada mücadele edilmediğini, sadece işine gelmeyenlere FETÖ’cü yaftası vurulduğunu görüyoruz. Bu kapsamda TV35. TV adı altında Youtube kanalında yaptığı program ile İzmir’de şantaj ve tehdit ile program yapmaya alışmış gazeteci yasal olmayan yollardan geçirdiği, hakkımda yalan-yanlış bilgilerle doldurulmuş dosyayı elinde sallayarak, 2014 yılında Yüksekokul Müdürü olarak görev yaparken soruşturma açtığım öğretim görevlisi tarafından, hakkımda yapılan MOBİNG ile ilgili incelemeyi kamuoyu önünde TACİZ gibi yansıtmış bu algı politikasını yaymak üzere görevlendirildiği belli şekilde, özellikle bu kelimeyi defalarca tekrarlamış kendisinden özür dilediğime dair mesaj olduğunu ifade etmiştir adamsa o mesajı göstermeye davet ediyorum dedi.

Görev yaptığı üniversitelerde bugüne kadar ne idari, ne adli bir cezasın bulunmadığını, geçirdiği soruşturmalardan alnının akı ile çıktığını dile getiren Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Spor Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kürşad KARACABEY, Hakkımda üretilen yalanlar, özlük dosyamın ve içinde ki BİMER SORUŞTURMA dosyasının birilerine servis edilmesi, Kişisel Verilerimin illegal biçimde ortaya saçılması, üretilmiş yalan bilgilerin dağıtılması için üniversite çalışanlarının maillerinin tamamının gazeteci A. Tübcel’e teslim edilmesi, kripto yapının varlığı ve benimle ilgili kurdukları tuzağın en önemli delilidir. Bununla ilgili YÖK Başkanlığını ve Cumhuriyet Savcılarını gereğini yapmaya davet ediyorum dedi.

adude-prof.-dr.-kursad-karacabeye-tuzak-mi.jpg

a0a4b50f-fbf3-4fec-90c2-3e386ec967d0.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2834 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim