• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALICIK'ı Bilgi Yarışmasına Davet Ettiler
15 Aralık 2016 Perşembe 18:07

ALICIK'ı Bilgi Yarışmasına Davet Ettiler

Ödüllerini yarışmacıların belirlediği kaybedeni olmayan yarışma 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Aydın il koordinasyonu heyeti Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ödüllerini yarışmacıların belirlediği kaybedeni olmayan yarışma 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Aydın il koordinasyonu heyeti Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Aydın il koordinasyonu heyeti Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Levent Erkan, Adnan Ekiz, Fatih Karahan ve İbrahim Ganioğlu tarafından ziyaret edilen Başkan Haluk Alıcık’a yarışma hakkında bilgiler verildi. Ödüllerini yarışmacıların belirlediği kaybedeni olmayan yarışma 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Aydın il koordinasyonu, Ufka yolculuk genel merkez Komisyonu ile birlikte her sene olduğu gibi bu sene de Aktif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından yürütüleceğini belirten heyet yarışmanın bu yılki konusunun Kur'an-ı Kerim Meâli olduğunu söyledi. Organizasyon hakkında Alıcık’a detaylı bilgi veren yetkililer, “Geçtiğimiz yıl dördüncüsü düzenlenen “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” Türkiye’deki ÖSYM tipinde en geniş katılımlı sivil yarışma organizasyonudur. Tüm Türkiye'yi, online olarak ise tüm dünyayı kapsayan en büyük sivil yarışma organizasyonu. Dünyanın 65 ülkesinde, yurdumuzun tüm illerinde, 900 den fazla ilçede, yüzlerce cezaevinden toplam 892bin kayıtlı yarışmacı katılmaktadır” ifadelerini kullandı.  Bu yarışma organizasyonu çerçevesinde ziyarete gelen heyet Başkan Haluk Alıcık'ı hazırlıkları devam eden yarışmaya davet ettiler.

AydınÖzel

dsc_3428.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim