• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ATÇA'DA ORYANTASYON EĞİTİMİ
15 Ekim 2019 Salı 15:25

ATÇA'DA ORYANTASYON EĞİTİMİ

Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimi 15 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşti.

Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimi 15 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşti.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Tapu ve Kadastro, Tarımsal İşletmecilik programlarına bu yıl yerleşen öğrencilere yönelik olarak hazırlanan eğitime; Atça MYO Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Güliz Müge Akpınar, ADÜ Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezinde görevi Psikolog Öğr. Gör. Evrim Güreşen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Öğretim Gör. Güliz Müge Akpınar’ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde öğrencilere, akademik takvim, eğitim-öğretim yönetmeliği, disiplin yönetmeliği ve okulla ilgili konularda bilgiler verildi. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Psikolog Güreşen, “Artık birey olarak ayaklarınızın üzerinde duracaksınız. Bu süreçte yaşadığınız tüm sıkıntılarda merkez olarak yanınızda olacağız.” dedi.

Üniversite yaşantısının sadece derslerden ibaret olmadığını belirten Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa, öğrencilere derslerinin yanında sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmaları çağrısında bulunarak,  yeni akademik yılda başarılar diledi.

sablon-057.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 991 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim