• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın Özel Değişim Koleji Gürcistan'da
21 Eylül 2019 Cumartesi 13:23

Aydın Özel Değişim Koleji Gürcistan'da

Aydın Özel Değişim Koleji Ülkeyi ve Aydın'ı temsilen Gürcistan'da gerçekleşecek olan Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.

Aydın Özel Değişim Koleji Ülkeyi ve Aydın'ı temsilen Gürcistan'da gerçekleşecek olan Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY ile istişare toplantısı gerçekleştiren okul yetkilileri şu açıklamayı yapmıştı :

"Değişim Koleji ailesi olarak Gürcistan Rustavi Belediye Başkanından aldığımız davet üzerine Aydın’ımızı ve Efeler Belediyesi’ni temsilen 20-25 Eylül tarihleri arasında “Rustavi City Days” festivaline katılıp pek çok farklı ülkeden gelen diplomatlarla temaslarda bulunacağız ve bu vesile ile bugün Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih ATAY’ı makamında ziyaret edip istişarede bulunduk."

Aydın Özel Değişim Koleji kurucularından olan Matematik Öğretmeni Tevfik YILDIZ ve İngilizce Zümre Başkanı Ayşen ELALMIŞ Gürcistan'da gerçekleşecek olan Ukrayna, Polonya, Litvanya, Letonya ve Belarus'tan gelen temsilcilerin de içlerinde bulunduğu Ekonomi Forumu, Kültür ve Sanat Festivaline katılmak üzere Rustavi Belediyesi'nin davetlisi olarak Gürcistana gittiler. 

 Tiflis havalimanında kardeş Okul Müdürü ve Rustavi Belediye Başkan Yardımcısı David KEKELİDZE tarafından karşılandılar. Kültür ve Sanat Festivali 25 Eylül'e kadar devam edecek.

haber-3.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim