• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAK KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİYLE ONLİNE OLARAK VEDALAŞTI
29 Haziran 2020 Pazartesi 00:52

BAŞAK KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİYLE ONLİNE OLARAK VEDALAŞTI

Her yıl Haziran ayında karnelerini alarak arkadaşları ve öğretmenleri ile vedalaşan öğrenciler bu yıl Kovid-19 salgını sebebiyle okullarına ve arkadaşlarına dijital ortam üzerinden veda etmek zorunda kaldı

          Her yıl Haziran ayında karnelerini alarak arkadaşları ve öğretmenleri ile vedalaşan öğrenciler bu yıl Kovid-19 salgını sebebiyle okullarına ve arkadaşlarına dijital ortam üzerinden veda etmek zorunda kaldı.

Karne haftasını çocuklar için daha anlamlı kılabilmek adına Aydın Başak Koleji öğretmenleri; öğrencilerine zoom programı üzerinden online olarak veda etti. 
       Tüm anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri öğretmenlerinden yaz döneminde yapmaları gerekenler konusunda da önerilerini aldılar. 
        Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ağustos ayında açılması beklenen okulların 3haftalık telafi eğitiminin ardından dönemleri başlayacak. 
          Mart ayından bu yana dijital ortamda eğitimlerine devam eden öğrenciler, bir buçuk aylık tatilin ardından okullarında ve sınıflarında eğitim-öğretimlerine devam edebilecekler.

brc_3235.jpg

Bu haber toplam 10154 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim