• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAK Koleji TV Yayın Hayatına MERHABA Diyor
01 Nisan 2020 Çarşamba 23:27

BAŞAK Koleji TV Yayın Hayatına MERHABA Diyor

Korona virüsü (Covid 19) salgını sebebiyle sanal sınıf eğitimlerine başlayan Başak Koleji, Başak Koleji TV ile bu süreçte yayın hayatına da giriş yapıyor.

Korona virüsü (Covid 19) salgını sebebiyle sanal sınıf eğitimlerine başlayan Başak Koleji, Başak Koleji TV ile bu süreçte yayın hayatına da giriş yapıyor. Eğitim ve kültür ağırlıklı yayınların yapılacağı kanal, salgınla mücadele sürecinde devam edecek olup, kendi öğrencilerinin yanında faydalanmak isteyen pek çok öğrenci ve yetişkine yol gösterici nitelikte olacak. Başak Ailesinden ve Aydın’dan konusunda uzman kişilerin programlarının yanında Charlie Chaplin, Western filmleri, çocuk çizgi filmleri de yer alacak.

Youtube Destekli Kanal

Başak Eğitim Hizmetleri çatısı altında canlı yayın ve diğer stüdyolarını kuran Başak Koleji TV youtube üzerinden yayınlarını sürdürecek. Alternatif yayıncılık alanında en önemli ve tercih edilen yeni mecralardan biri olan youtube platformunda, izleyicinin “Başak Koleji TV” yi aratarak bulması ve abone olarak yayınlardan haberdar olması mümkün.

Salgının ülkemizde görülmesi ile 11 Mart haftası sanal sınıf yayınlarını başlatan Başak Koleji, eş zamanlı olarak öğretmenler ile öğrencilerin bir araya gelmesini sağlamış ve okul öğrencilerinin hiç ara vermeden eğitimlerine devam etmesini sağlamıştır. Başak Koleji TV ile derslerin yanında evde olan öğrencilerin farklı konularda da eğitimine destek verilmesi amaçlanmaktadır. Salgın sürecinde evde olan çocuklarla “Masal Terapi Saatleri”, “Müzik Çalışmaları”, “Step ve Jimnastik Saatleri”, “Uzman Konuk Programları” yapılacaktır. Uzman Konuk programları kapsamında sağlık, eğitim, kültür, toplumsal konular ve daha pek çok konu masaya yatırılacak ve izleyiciye doğru kaynaktan bilgi aktarımı yapılacaktır.

Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan Başak Koleji TV haberleri için, Başak Koleji sosyal medya hesaplarını ve youtube kanalını takip edebilirsiniz.

Facebook: aydinbasakkoleji (https://www.facebook.com/aydinbasakkoleji/?ref=bookmarks )

İntagram: ozelbasakkoleji ( https://www.instagram.com/ozelbasakkoleji/?hl=tr )

Bu haber toplam 2972 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim