• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ATABAY “HALKIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR
07 Nisan 2020 Salı 01:32

BAŞKAN ATABAY “HALKIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR

Didim’de, Coronavirüs’ün yayılmasını önlenmesi amacıyla Didim Belediyesi tarafından tedbirler alınmaya devam ediliyor.

Didim’de, Coronavirüs’ün yayılmasını önlenmesi amacıyla Didim Belediyesi tarafından tedbirler alınmaya devam ediliyor.

Didim Belediyesi, Coronavirüs’e önlemler kapsamında, kalabalık ortamlarda virüsün yayılmasını önlemek için pazaryerlerinin giriş ve çıkışlarına dezenfeksiyon tünelleri yerleştirdi. Vatandaşlar bu tünellerden geçirilerek pazaryerlerine sırayla alındı.

Uygulamalar kapsamında, Didim Belediyesi görevlileri tarafından pazaryerlerine giriş ve çıkışlarda vatandaşların ateşi ölçülerek, yüksek ateşi olan vatandaşlar, pazaryerine alınmayıp, hastaneye gönderildi. Virüsün yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla yapılan uygulamaları Didimli vatandaşlar memnuniyetle karşıladı.

Coronovirüs tedbirleri kapsamında belediye tarafından üretimi yapılan dezenfekten kabinlerini ilk kez cumartesi pazarında uygulandığını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Vatandaşın ve pazarcı esnafının güvenliği açısından bu kabinler ilçede kurulacak olan tüm pazaryerlerine yerleştirilecektir, tünelde kullandığımız dezenfekte ilacı Sağlık Bakanlığı'nın önerdiği şekilde hazırlanmış olup, hiçbir yan etkisi olmayıp sadece dezenfekte amacı taşımaktadır. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir” dedi.

Bu haber toplam 2005 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim