• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Atay'dan, Öğrencilere Online Deneme Sınavı
23 Haziran 2020 Salı 08:00

Başkan Atay'dan, Öğrencilere Online Deneme Sınavı

Efeler Belediyesi, hafta sonu YKS sınavına girecek öğrencilere destek olabilmek için online eğitim sistemi “EFEDERS” üzerinden Ücretsiz Online Deneme Sınavları projesini başlattı.

Efeler Belediyesi,  hafta sonu YKS sınavına girecek öğrencilere destek olabilmek için online eğitim sistemi “EFEDERS” üzerinden Ücretsiz Online Deneme Sınavları projesini başlattı.

         Efeler Belediyesi, pandemi sürecinde de öğrencilere destek oluyor. 23-24-25-26 Haziran 2020 tarihlerinde 4 AYT, 6 TYT olmak üzere üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri için ücretsiz online YKS deneme sınavı olanağı sağlıyor.

         Eğitime verdiği destekle her zaman adından söz ettiren ve Efeders projesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimine devam eden binlerce öğrenciye dijital ortamda konu anlatımları, ders notları, yaprak testler, soru bankası imkânlarıyla eğitim desteği sağlayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, bu projeyle de tüm üniversite öğrenci adaylarının yanında olarak desteğini sürdürüyor.

Başvurular Efeders platformu Üzerinden

         Online deneme sınavına katılmak isteyenlerin www.efeders.tv web sitesi üzerinden “online deneme” butonunu tıklaması ve işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarla istedikleri yerden sınava girebilen öğrenciler Efeler Belediyesi’nin online sınavıyla kendilerini deneme imkânı bulacaklar. Öğrenciler 444 80 09’u arayarak, Efeler Belediyesi’nin Online eğitim sistemi EFEDERS’in giriş şifrelerine ulaşabilirler.

“Bütün Ümidim Gençliktedir”

LGS ve YKS sınav öğrencilerinin Pandemi ile birlikte zorlu bir süreç yaşadıklarını söyleyen Başkan Atay, “ Efeler İlçesinde öğrencilerimize her zaman olduğu gibi bu dönemde de destek olmaya çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün Ümidim Gençliktedir’’ şiarıyla gençlerimize destek olabilmek için belediyemizin tüm imkânlarını kullanıyoruz. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 30631 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim