• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ’DE YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
24 Nisan 2021 Cumartesi 19:17

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ’DE YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile kent genelinde sürdürdüğü yatırımlarına Nazilli’de de devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile kent genelinde sürdürdüğü yatırımlarına Nazilli’de de devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatları ile sondaj çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Kanalizasyon ve yağmur suyu hatları genişliyor
Çözüm odaklı olarak projeler üreten ASKİ ekipleri, Nazilli’nin Sevindikli mahallesinde kanalizasyon hattı yapım çalışması gerçekleştiriyor. Kalıcı ve dayanıklı beton borularla yapılan çalışma ile kanalizasyon sistemiyle mahallenin altyapısı güçlendirilmiş olundu.


ASKİ ekipleri bir başka çalışmayı da Dallıca Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Dallıca Mahallesi’nde yer alan yağmur suyu hatlarını genişleten ve yenileyen ASKİ ekipleri kısa süre içerisinde mevcut hatlarda gerekli çalışmayı yaparak mahallenin altyapı hatlarındaki yol geçişleri sorunsuz hale getirdi.

Bir yandan altyapı bir yandan yol çalışması
Yapımı süren ASKİ çalışmalarından biri olan Yeşil Mahalle yağmur suyu iletim hattında ise çalışmalar sürüyor. 1.6 Milyon TL bütçe ayrılarak yapılan hat çalışması ile yağmur suyu hattı baştan sona modern bir altyapıya sahip olacak.


Bu çalışma hızla sürerken, zaman kaybetmeden yapımı biten bölümlerinin üstyapı çalışmalarına geçiliyor. Menfez çalışmaları sırasında yollarda oluşan hasarlar parke taşı çalışması ile gideriliyor.

Sondaj çalışmaları devam ediyor
ASKİ ekipleri yaklaşan yaz ayları öncesinde sondaj çalışmalarına hız verdi. Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen sondaj çalışması ile mahallenin su ihtiyacını cevap verecek yeni bir kuyu oluşturuldu. Sondaj çalışmaları ilçe genelinde devam edecektir.


Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duyduklarını memnuniyeti dile getirerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

20db5a2b-e223-4e5d-8a84-370a37a02241.jpg

Bu haber toplam 1823 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim