• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA YAŞAYAN KUVEYTLİLERDEN BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ DAHA
30 Mart 2021 Salı 23:46

KUŞADASI’NDA YAŞAYAN KUVEYTLİLERDEN BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ DAHA

Kuşadası’nda yaşayan Kuveytliler, kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Kuşadası’nda yaşayan Kuveytliler, kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Daha önce uzaktan eğitim gören öğrencilere tablet desteğinde bulunan Kuveytliler bu sefer yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle hazırladıkları gıda paketlerini tespit edilen ailelere ulaştırılmak üzere Kuşadası Belediyesi’ne teslim etti.

Kuşadası Belediyesi’nin kentteki ihtiyaç sahibi ailelerle dayanışmak için başlattığı yardım kampanyaları sürüyor. Bu kapsamda Kuşadalı hayırseverlerle iş birliği içerisinde toplanan ayni yardımlar kentteki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Son olarak Kuşadası’nda yaşayan Kuveytliler yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi aileler için 700 adet gıda paketi desteğinde bulundu. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ile Oğuzhan Turan tarafından teslim alnın paketler Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

“HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, “Kuveytli hemşehrilerimizin kentimizde yaşayan hemşehrilerimizle dayanışması herkese örnek olmalı. 30 Ekim tarihinde yaşadığımız deprem felaketinin ardında da desteklerini sunmuşlardı. Pandemi sürecince ihtiyaç sahibi ailelerin uzaktan eğitim gören çocukları için yürüttüğümüz tablet bilgisayar kampanyasına da büyük katkıda bulunmuşlardı. O katkı bugün birçok çocuğumuzun okumasına yardımcı oluyor. Şimdi de yaklaşan mübarek Ramazan ayı nedeniyle gıda paketi desteğinde bulunuyorlar. Kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi. 

“DOSTLUĞUMUZ PEKİŞECEK”

Kentte yaşayan Kuveytlilerin temsilcisi Mohammad Alqattan, Kuşadası’nda yaşamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek “Kuşadalı kardeşlerimizle dayanışmamız sürecek. Biz bu kentte sadece sıcaklık gördük. Türk insanı bize her zaman kucak açtı. Bizler burada yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Burada başlattığımız güzel ilişkilerin Türkiye ile Kuveyt’in dostluğunu pekiştireceğinden eminiz” diye konuştu.

kuveyt_yardim_peketi-(4).jpg

Bu haber toplam 3794 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim