• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA ESNAF VE BELEDİYE EL ELE, HEP BERABER GÜZEL GÜNLERE
30 Mart 2021 Salı 23:22

KUŞADASI’NDA ESNAF VE BELEDİYE EL ELE, HEP BERABER GÜZEL GÜNLERE

Kuşadası Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuşadası Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı Salih Çetin, Belediye Başkanı Ömer Günel’e kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kuşadası’nda esnaf arasındaki birlikteliği artırmak ve pandeminin neden olduğu ekonomik zorlukları göğüslemek için geçtiğimiz günlerde Kuşadası Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu. 22 kurucu üyenin imzasıyla faaliyete başlayan dernek, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Salih Çetin, Belediye Başkanı Ömer Günel’in göreve geldiği günden bu yana geçen sürede Kuşadası’na çok önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade etti.

“HER ZAMAN YANIMIZDA”

Koronavirüs salgını nedeniyle dünyadaki birçok turizm kentinde belediye hizmetlerinin durma noktasına geldiğini belirten Kuşadası Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Çetin, “Ancak Kuşadası’nda durum çok farklı. Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Ömer Günel, harıl harıl çalışıyor. Biz esnaf olarak çok ciddi bir adanmışlık görüyoruz. Ayrıca Kuşadası Belediyesi bu zorlu süreçte açıkladığı destek paketleriyle de her zaman yanımızda olduğunu gösterdi” dedi.

“HİZMET ODAĞIMIZDA ORTA ÖLÇEKLİ ESNAF VAR”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Öncelikle dernek yönetimine başarılar diliyorum. Ben her zaman sizlere destek olmaya hazırım. Benim hizmetimin odağında orta ölçekli esnaf var. Çünkü orta ölçekli esnaf mutlu olduğunda bütün Kuşadası mutlu olur. Çalışanımızın çoğunluğu orta ölçekli esnafın yanında çalışıyor. Ekonomi orta ölçekli esnafın sırtında dönüyor. Bu nedenle kentimizde orta ölçekli esnafa dönük yatırım yapıyoruz. Amacımız Kuşadası esnafını ayağa kaldırmak” diye konuştu.

dsc_5120.jpg

Bu haber toplam 3604 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim