• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖZAKCAN, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİ
29 Mart 2017 Çarşamba 23:02

BAŞKAN ÖZAKCAN, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİ

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ‘Karagöz Öğreniyor’ adlı tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izledi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ‘Karagöz Öğreniyor’ adlı tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izledi.

Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu’nda gün boyunca 2 seans olarak sahnelenen 'Karagöz Öğreniyor' minik tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü. Çocuklarla birlikte oyunu izlemek üzere salona giren T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, çocukların, ‘En büyük Başkan, Mesut Başkan’ tezahüratıyla karşılandı. 

T.C. Efeler Belediyesi tarafından tiyatro günleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen “ Karagöz Öğreniyor” isimli tiyatro oyunu, temposu, kurgusu, müzikleri ile çocuklardan büyük beğeni aldı. Eğitici olduğu kadar eğlenceli yönleri, müziği ile çocukları renkli bir yolculuğa çıkaran oyunu 1 günde yaklaşık 500 çocuk izledi.

“GELİŞİME KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

Çocuklar ve başkan yardımcılarıyla birlikte ‘Karagöz Öğreniyor’ adlı oyunu izleyen T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyuncuların Tiyatrolar Günü’nü kutlayarak, “ T.C. Efeler Belediyesi olarak Hacivat ile Karagözümüzü çocuklarımızla buluşturmak üzere düzenlediğimiz bu programa hoş geldiniz. Hacivat ile Karagöz çocuklarımızı eğlendiren, öğreten, düşündüren geçmişten günümüze kadar gelmiş önemli karakterlerdir. Gölge oyunu içerisinde büyük öneme sahip Hacivat-Karagöz oyununu çocuklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu tür aktivitelerle çocukların, gençlerin sosyal ve kültürel alanda gelişimine fayda sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

AydınÖzel

dsc_9770.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4991 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim