• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİLİNÇ PSİKOLOJİK HİZMETLER VE PSİKOTERAPİ MERKEZİ AÇILDI.
02 Kasım 2017 Perşembe 10:30

BİLİNÇ PSİKOLOJİK HİZMETLER VE PSİKOTERAPİ MERKEZİ AÇILDI.

Aydın'da Uzman Klinik Psikolog Ezgi Avkan BİLGİÇ tarafından kurulan merkez geniş bir katılım ile 1 KASIM ÇARŞAMBA günü açıldı.

Aydın'da Uzman Klinik Psikolog Ezgi Avkan BİLGİÇ tarafından kurulan merkez geniş bir katılım ile 1 KASIM ÇARŞAMBA  günü açıldı. Merkezin açılışını  ADÜ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem DEREBOY,ve Efeler Kent Konseyi Başk. Jin.Op.Dr. Tuncay ERDEMİR gerçekleştirdi.

Kurdelerin kesildikten sonra ERDEMİR" Ezgi hanımın öğrencimdi. Başarılı olan eğitim hayatında açmış olduğu merkez ile Aydın'da başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine kabul ederse yazmış olduğum bu kitabı hediye ediyorum. yolun açık olsun. Başarılar" dedi.

Açılış törenine  ADÜ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ANABİLİM DALI ÜYESİ Prof. Dr. Çiğdem DEREBOY,,Ferhan DEREBOY, EFELER KENT KONSEYİ BAŞKANI Jin.Op.Dr. Tuncay ERDEMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ Kanat Ay KARUL,TÜRK SAĞLIK SEN AYDIN ŞUBE BAŞKANI Ahmet BOZKURT, BAŞKAN YARDIMCILARI Mustafa BAYAR ve Naime GÖRENER, FATİH MAHALLESİ MUHTARI Yıldız TAŞÇIOĞLU ve Aydınımızın çeşitli Anaokul Müdürleri ve Kolej Müdürleri katıldı.

Açılışın ardından AYDINÖZEL e demeç veren BİLGİÇ"Açmış olduğumuz merkezde  psikoloji biriminin biliminin bilgi birikimi  temel ilkelerini kullanarak çocuk,ergen, yetişkin ve ailelelre ihtiyaçları doğrultusunda profesyonel olarak destek ve gelişim hizmetleri sunacağız." dedi.

Sözlerine devam eden Ezgi Hanım"Bu merkezde kişilerin günlük hayatlarında yaşadıkları sorunlara çözüm bulabilmek, yaşam kalitelerini artırmak ve ruh sağlıklarını korumakiçin hizmet verilecektir. Kişiler aldıkları destek ile kendilerini daha iyi hissedebilir ve yaşadıkları sorunlar ile baş etme becerileri kazanabilir.

Merkezimizde Türk Psikologlar Derneği nin belirlediği "Etik Yönetmeliği" çerçevesinde, Yetkinlik-Yeterlilik, Zarar Vermeden Yararlı Olmak, Sorumlulkuk, Dürüstlük, İnsan Haklarına  Saygı ve Ayırımcılık Yapmama ilkelerine bağlı hizmet vereceğiz." 

Açıklamalarında bulundu.

HABER:SERHAT ERDEMGİL

FOTOĞRAF: FİTNAT BÜŞRA GÜNEY

_dsc3400-004.jpg_dsc3412-003.jpg

_dsc3391.jpg_dsc3385.jpg_dsc3394.jpg_dsc3414.jpg_dsc3446.jpg_dsc3390.jpg_dsc3415.jpg_dsc3420.jpg_dsc3434.jpg_dsc3386.jpg_dsc3453.jpg_dsc3426.jpg_dsc3418.jpg

 

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8815 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim