• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BUHARKENT MYO’da ‘AYDIN’da ARKEOLOJİ  ve KÜLTÜR MİRAS’ ANLATILDI
07 Ocak 2020 Salı 02:57

BUHARKENT MYO’da ‘AYDIN’da ARKEOLOJİ ve KÜLTÜR MİRAS’ ANLATILDI

Buharkent Meslek Yüksekokulunda (MYO) ‘Haydi BuharkentÜniversiteye’ projesi kapsamında, 3 Ocak 2020 tarihinde Aydın’da Arkeoloji ve Kültürel Miras konulu seminer gerçekleşti.

Buharkent Meslek Yüksekokulunda (MYO) ‘Haydi Buharkent Üniversiteye’ projesi kapsamında, 3 Ocak 2020 tarihinde Aydın’da Arkeoloji ve Kültürel Miras konulu seminer gerçekleşti.

Seminere, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Buharkent MYO Müdürü Prof. Dr. Mesut Kırmacı, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu kurumlarının müdürleri, öğretmenler, muhtarlar, akademik ve idari personel, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Çekilmez’in gerçekleştirdiği seminerde,  Aydın'ın antik çağdan günümüze kadar değişen yerleşimleri, Aydın’da bulunan antik kentler ve bu antik kentlerin tarihe damga vurmuş kişi ve olayları konuşuldu. 

Üniversitemiz adına Üniversite-Halk kaynaşmasının en güzel örneklerinden biri olan ‘Haydi Buharkent Üniversiteye!’ projesine halkın ilgisinin her geçen gün artıyor olması dikkatleri çekti.

Buharkent MHP İlçe Başkanı Mustafa Çakır tarafından ikram edilen tavuklu pilav etkinlik öncesinde ikram edildi.


sablon-352-109.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim