• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BUHARKENT MYO’DA ORYANTASYON PROGRAMI VE KÜTÜPHANE AÇILIŞI
07 Ekim 2019 Pazartesi 12:34

BUHARKENT MYO’DA ORYANTASYON PROGRAMI VE KÜTÜPHANE AÇILIŞI

Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulunda birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Oryantasyon Programı, 2 Ekim 2019 tarihinde Mehmet Parmaksızoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulunda birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Oryantasyon Programı,  2 Ekim 2019 tarihinde Mehmet Parmaksızoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Öğrencilerin uyum sürecini hızlandırma adına düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Erol, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Buharken Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Mesut Kırmacı, akademisyenler ve birinci sınıf öğrencileri katılım sağladı.

Program kapsamında öğrencilerin öğrenim hayatı boyunca ihtiyaç duyacağı okul yönetmeliğinin işleyişi, sosyal faaliyetler ve ilçenin sağladığı imkanların neler olacağına dair sunumlar yapılırken, protokol erkanı da öğrencilere güzel bir akademik yıl dilediklerini iletti.

Programda hayırseverler İbrahim Bozkurt ve İsmet Bozkurt’un katkıları ve birçok kişinin kitap bağışı ile oluşturulmuş kütüphanenin açılışı da gerçekleşti. Kütüphanenin açılışı protokol üyeleri tarafından yapılırken, hayırseverlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Buharkent MYO Müdürü Prof. Dr. Mesut Kırmacı’nın ‘Biyokaçakçılık’ konulu ilk ders sunumuyla devam eden oryantasyon programı, pilav ve aşure hayrının ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

buhar-1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 763 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim