• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜYÜKŞEHİR’DEN ATATÜRK SERGİSİ
11 Kasım 2016 Cuma 16:07

BÜYÜKŞEHİR’DEN ATATÜRK SERGİSİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ölümsüzlüğünün 78. yıldönümünde Atası’nı andı. Atatürk'ü anma dolayısıyla açılan resim sergisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ölümsüzlüğünün 78. yıldönümünde Atası’nı andı.  Atatürk'ü anma dolayısıyla açılan resim sergisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açıldı.

Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen resim sergisine CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Parti Meclis üyesi Prof. Dr. Özkan Yıldız, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP İl Başkanı Bayram İnci ve vatandaşlar katıldı. 

Bir hafta boyunca açık olacak resim sergisinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti ilanı ve Aydın'a gelişini simgeleyen fotoğraflar sergileniyor. 

Sergideki fotoğrafları tek tek inceleyen ve konukları ile birlikte sergiyi gezen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,yaptığı açıklamada,  "Mustafa Kemal Atatürk'ün Aydın'a gelişi ve Cumhuriyetin ilanı ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bir sergi açtık. Sergiye katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum" şeklinde konuştu.

AydınÖzel

unnamed-(3)-012.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1279 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim