• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİDİM’Lİ GENÇLER BAŞARIYA KOŞUYOR
21 Haziran 2020 Pazar 08:00

DİDİM’Lİ GENÇLER BAŞARIYA KOŞUYOR

27 - 28 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan YKS öncesi Didim Belediyesi tarafından sınava girecek öğrencilere motivasyon etkinliği düzenlendi.

27 - 28 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan YKS öncesi Didim Belediyesi tarafından sınava girecek öğrencilere motivasyon etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet Kent Meydanında düzenlenen etkinlik kapsamında İlçemizde Yükseköğretim sınavına girecek öğrenciler bir araya geldi.

Çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği etkinlikte öğrenciler sınav için dileklerini, Didim Belediyesi tarafından maketten yapılan Gelecek Ağacına asarken standlarda bulunan rehber öğretmenlerle de bir araya gelerek sınav stresi ve sınav konusunda sohbet etme fırsatı buldular.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’da öğrencileri yalnız bırakmamak adına etkinlik alanında bulunurken, gençlerle bir araya gelip sohbet ederek destek verdi.

ATABAY’DAN GENÇLERE TAM DESTEK

Gençlere moral ve motivasyon olması amacıyla bir etkinlik düzenlediklerini belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay “Sınava girecek olan öğrencilerimizi Cumhuriyet Kent Meydanında rehber öğretmenleri ile bir araya getiriyoruz amacımız bu zorlu dönemde streslerini bir az olsun azaltmak” dedi

DİLEKLER VE HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞECEK

Etkinlik kapsamında Cumhuriyet Kent Meydanına Gelecek ağacı koyduklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “öğrencilerimiz sınav ile ilgili dileklerini bu ağaca asacaklar, bu dileklerin onlara şans getirmesini istiyoruz, dileklerinin ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceğine inanıyorum. Her konuda ilçemizdeki gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz ifadelerine yer verdi.

Etkinliğe katılan tüm öğrencilere Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın başarı dileklerinin yer aldığı mektup ve Sınav seti hediye edilirken, Etkinlik ikramlar ve müziklerle son buldu.

Bu haber toplam 4190 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim