• Aydın30 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diş Hekimliği Fakültesi Ar-ge Laboratuvarı Açıldı
23 Ocak 2017 Pazartesi 14:43

Diş Hekimliği Fakültesi Ar-ge Laboratuvarı Açıldı

Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ar-ge Laboratuvarı, Aydın Merkez’de bulunan Fakülte binasında gerçekleştirilen törenle açıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ar-ge Laboratuvarı,  Aydın Merkez’de bulunan Fakülte binasında gerçekleştirilen törenle açıldı.

Açılışa; Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Adnan Menderes Üniversitesi Genel Sekreteri V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, hastane personeli ve basın mensupları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, her geçen gün yıldızı parlayan Diş Hekimliği Fakültesi için yapılan yatırımlardan biri olan Ar-ge laboratuvarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade derek “Hastalarımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz, Ar-ge Laboratuvarı Fakültemizin çalışmalarına hız katacak, Üniversitemize ve Aydınımıza hayırlı olsun.” dedi. 

Ar-ge Laboratuvarı hakkında bilgiler veren Diş Hekimliği Fakültesi Başhekimi ve Dekan Yardımcısı Prof.Dr. M. Şamil Akyıl;  Laboratuvarın öğretim üyelerinin bilimsel araştırma ve faaliyetlerinde kullanacakları ve aynı zamanda öğrencilerin, temel bilimler eğitimi esnasında faydalanabilecekleri cihazlardan oluştuğunu, böylece araştırmalarda daha şeffaf sonuçlar elde edebileceklerini belirtti.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1911 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim