• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyabet Hastası Rektör BİRCAN'ı Ziyaret Etti
14 Aralık 2016 Çarşamba 19:04

Diyabet Hastası Rektör BİRCAN'ı Ziyaret Etti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yara Bakım Ünitesi’nde sağ ayağından diyabet tedavisi gören Mehmet Erkan

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yara Bakım Ünitesi’nde sağ ayağından diyabet tedavisi gören Mehmet Erkan ve ADÜ Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Bülent Ertuğrul, 7 Aralık 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette tedavi sürecinin hastanemizdeki yöntemlerle hızlandığını dile getiren Erkan;  tedavisini sürdüren Doç. Dr. Mustafa Bülent Ertuğrul’a, Üniversitemiz yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte yara bakım ünitesinin gelişimi ve daha iyi hizmet verebilmesi için katkı sağlayabileceklerini ifade etti.

ADÜ Rektörü Bircan; hastalarımız için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını ifade ederek “Üniversitemiz ve Hastanemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu gelişim sürecinde bize destek olan herkese müteşekkiriz.” dedi.

AydınÖzel

unnamed-(16)-007.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1541 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim