• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyabet Tedavisi Gören Hastadan Rektöre Ziyaret
30 Aralık 2016 Cuma 03:13

Diyabet Tedavisi Gören Hastadan Rektöre Ziyaret

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yara Bakım Ünitesi’nde sağ ayağından diyabet tedavisi gören Selime Serpil Çelik, eşi İbrahim Çelik ile birlikte 29 Aralık 2016 tarihinde Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret e

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yara Bakım Ünitesi’nde sağ ayağından diyabet tedavisi gören Selime Serpil Çelik, eşi İbrahim Çelik ile birlikte 29 Aralık 2016 tarihinde Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Diyabetik Ayak tedavisinin Adnan Menderes Üniversitesi  Hastanesi’nde bir çok kişiye başarılı şekilde uygulandığını sosyal medyada gördüğünü dile getiren Çelik,‘’10 yıldır şeker hastasıyım, çeşitli tedaviler gördüm. Daha sonra  Diyabetik ayak tedavisiyle sağlığına kavuşanlar olduğunu duydum ve tedavi olmak için Kırşehir’den geldim. Üç seanstır tedavi görüyorum, tedavim hala devam ediyor. Sağlığıma kavuşacağıma inanıyorum’’ dedi. Tedavisinin ADÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Bülent Ertuğrul tarafından yürütüldüğünü belirten Çelik,  ADÜ yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti. Hastalarımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız diyen Rektör Prof. Dr. Bircan ise  ‘’Başarılı bir tedaviyle hastamızı bir an önce sağlığına kavuşturacağız’’ dedi.

AydınÖzel

mtk_0015.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim