• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyetisyen Doğa Peksever ADÜ'de
03 Mart 2017 Cuma 10:37

Diyetisyen Doğa Peksever ADÜ'de

Üniversitemiz Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu’nun düzenlediği, “Hazır Yemek Firmalarının Günümüzdeki Yeri” adlı söyleşi, 1 Mart 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu’nun düzenlediği, “Hazır Yemek Firmalarının Günümüzdeki Yeri” adlı söyleşi,  1 Mart 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Söyleşiye, Üniversitemiz Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı öğretim üyeleri, personelimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Diyet Kapımda Bloğunun Yönetici Diyetisyeni olan Doğa Peksever ; “Hayal etmeyi bırak, uygulayanlardan ol” diyerek sağlıklı ve güzelliklerle dolu bir yaşamın penceresini aralamanın ipuçlarını verdi.

İnsanların yoğun iş temposu nedeniyle fastfood kültürünün Türkiye’de hızla yaygınlaştığını ve obezite sınırında yaşayan insanların arttığını vurgulayan Peksever, bireylerin mutfakta geçirebilecek zamanlarının olmadığını hazır gıdaya yöneldikleri noktada “Diyet Kapımda” hizmetinin devreye girdiğini belirtti.

Diyet Kapımda bireylere özgü, ihtiyaçları dahilinde kilo vermelerini sağlayacak şekilde uygun steril ortamlarda hazırlanan yemek paketlerini, telefon yada mail yoluyla dileyenlere ulaştırdıklarını ifade eden Peksever,  profesyonel yönetici diyetisyenler eşliğinde ister tek öğünle ister günlük 3 ana, 2 ara öğünle, profesyonel yönetici diyetisyenler eşliğinde sağlıklı bir beslenme programı uyguladıklarını söyledi.

Soru cevap şeklinde devam eden söyleşinin ardından, Diyetisyen Doğa Peksever’e teşekkür belgesini Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Beslenme ve Diyetetik Bölüm Koordinatörü Doç. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç verirken, çiçeğini de Arş. Görevlisi Şenay Özkorkmaz verdi.

adu_94822.jpgadu_96263.jpgadu_96324.jpgadu_9444.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2980 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim