• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Efeler Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı
24 Kasım 2016 Perşembe 23:00

Efeler Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı

Efeler Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Efeler ilçe sınırları içerisindeki tüm okullarda görev yapan öğretmenlere karanfil hediye etti.

Efeler Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü  dolayısıyla Efeler ilçe sınırları içerisindeki tüm okullarda görev yapan öğretmenlere karanfil hediye etti.

Efeler Belediyesi geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi unutmadı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın talimatıyla belediye personeli ilçe sınırları içerisinde kalan tüm okullara tek tek ulaşarak en anlamlı günlerini bile çalışarak geçiren öğretmenlere  karanfil hediye etti. Belediyenin bu jesti karşısında mutluluklarını gizleyemeyen öğretmenler Başkan Özakcan'a teşekkür ettiler.

"ÖĞRETMENLER BAŞTACIMIZDIR"

Herkesin geleceğinin şekillenmesinde büyük katkıları olan öğretmenleri sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "6-7 yaşında okula başladığımızda tanıştığımız öğretmenlerimiz bizim ikinci anne ve babamız olurlar. Tüm öğrencileri ile ayrı ayrı özenle ilgilenerek onları nakış gibi işleyen öğretmenlerimiz bizlerin her zaman baştacıdır. Onları yılda bir gün hatırlamak yerine her gün hatırlamalı bizlerin birey olmamızda gösterdikleri fedakarlıkları göz ardı etmemeliyiz. Efeler Belediyesi olarak öğretmenlerimizin özel günlerinde her zaman kendilerinin yanlarında olduğumuzu hissetmeleri için kendilerini ziyaret edip, karanfil hediyemizi takdim ettik. Kendisinden fedakarlık ederek bizleri geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş başta 'Başöğretmen' Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

AydınÖzel

unnamed-(5)-013.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim