• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFELER TİYATROSUNUN İLK OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI
27 Aralık 2016 Salı 16:56

EFELER TİYATROSUNUN İLK OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI

Efeler Belediye Tiyatrosu ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ isimli tiyatro oyunu ile perdelerini sanatseverlere açtı.

Efeler Belediye Tiyatrosu ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ isimli tiyatro oyunu ile perdelerini sanatseverlere açtı. Oyun sonunda izleyiciler, oyuncuları ayakta alkışladı.

Efeler Belediyesi bünyesinde oluşturulan ‘Efeler Belediye Tiyatrosu’ ilk sınavını Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda verdi. Arkın Selek’in eğitmenliğindeki belediye tiyatrosunun ilk oyunu olan ve Güngör Dilmen’in yazdığı ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ isimli oyunu Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan tiyatroseverler ile birlikte izledi. Dakikalar öncesinden salonu hınca hınç dolduran sanatseverler oyunu beğeni ile izlerken,  iki perdelik oyun ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyunun yönetmenliğini üstlenen Arkın Selek ve tüm oyunları tek tek tebrik ederek günün anısına Selek’e çiçek takdim etti.

Başkan Özakcan, “Değerli müzisyenlerimizin icrası, oyuncu kardeşlerimizin yetenekleri ile hepimiz güzel bir zaman dilimi yaşadık. Tabi ki bu etkinlikler seyircilerimiz ile güzel, onların ilgisi ve alakası ile güzel. Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en zor döneminden geçiyor. Bu Cumhuriyet, bu devlet, bu demokrasi ülkemize kolay gelmedi. Bunların önemini ve değerini bilmeliyiz. Artık yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Bu güzellikleri yaşamak varken, savaş ve terör niye? Önümüzdeki süreçte bu acıları yaşamadığımız, daha güzel anları birlikte paylaştığımız mutlu bir Türkiye diliyor, katılımlarından dolayı tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi. 

AydınÖzel

dsc_5028.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim