• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eyüp Sabri Tuncer Didim VegFest’te
18 Nisan 2019 Perşembe 17:31

Eyüp Sabri Tuncer Didim VegFest’te

Türkiye'nin kokusu duayeni Eyüp Sabri Tuncer, Vegan Dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan ve 19-22 nisan tarihleri arasında tarihi Apollon Tapınağı'nda düzenlenen Didim VegFest'e vegan ürünleriyle katılıyor

Türkiye'nin kokusu duayeni Eyüp Sabri Tuncer, Vegan Dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan ve 19-22 nisan tarihleri arasında tarihi Apollon Tapınağı'nda düzenlenen Didim VegFest'e vegan ürünleriyle katılıyor

 

 

 

Didim Belediyesi'nin tarihi Apollon Tapınağı'nda düzenlenen vegan festivali Didim Vegfest 2019, 19-22 Nisan tarihlerinde üçüncü kez düzenleniyor. Bu yıl 4 gün boyunca sürecek festival programı, zengin vegan ürün çeşitliliği ile Eyüp Sabri Tuncer ziyaretçilerini bekliyor.

 

Eyüp Sabri Tunçer doğallığı ön planda bulunan ve tasarımı sertifikalı, paraben ve glüten içermeyen GMP standartlarıyla yüksek kalitedeki kişisel bakım ürünleri ve daha yeni çeşitliliği olan kozmetik endüstrisi yerinde bir yerde konumlanıyor.

 

 

 

Eyüp Sabri Tuncer, vegan ürünler geliştirmeye devam ediyor.

 

Başta sıvı sabun kategorisi olmak üzere vegan sertifikalı ürünler geliştirmeye devam eden Eyüp Sabri Tuncer ilerleyen dönemlerde genişleyen ürün gamıyla farklı ürün kategorilerinde de özel çalışmalar yapacak. Türkiye’deki müşterilerinin taleplerini ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek ürün geliştirdiklerini ifade eden Engin Tuncer dünya pazarında vegan ürünlere çok büyük bir ilgi olduğunu, fuarları ve organizasyonları ziyaret ederek ürün geliştirme stratejilerini bu yönde belirlediklerini ifade etti.

__________________________________________________________________________________

Eyüp Sabri Tuncer ve EST 1923 hakkında

1923'ten beri Türkiye'nin köklü ve saygın kokteyli duayeni olan Eyüp Sabri Tuncer, merkezde yatırımlarla Ankara'daki fabrikasını yenileyerek, öncelikli kolonya olmak üzere, kişisel bakım, ev bakım ve temizlik ürünleriinde doğal ürünler dağıtım yapan, koku ve ferahlığın önde gelen var var olan, doğaya önem veren, köklü geçmişini tasarlamak ve öncü yaklaşımı ile yarına taşıyan bir markadır.

2016'da Avrupa Vejetaryen Birliği'nde vegan / vejetaryen ürünlerde hizmet veren ürünlere verilen ürünlere verilen V-LABEL sertifikasını alan Eyüp Sabri Tuncer, kozmetik sektöründe bu belgeyi alan ilk marka oldu. Limon kolonyası ambalajında Braille alfabesi kullanılarak bir ilke imzalandı. Marka; çevrimiçi mağaza ve yurt dışı satış noktalarının yanı sıra Ankara Ulus'ta yer alan mağaza ile İstanbul Havalimanı, Ankara Esenboğa, Antalya Gazipaşa, Bodrum ve Dalaman gibi Türkiye'nin dışa açılan kapıları olan hava limanlarının DutyFree orada ve seyahatini da dünya markaları ile bir arada müşterilerimize ulaşmakta ve değerli müşterilerimize alışveriş keyfi yaşatmaktadır.

1555595015_vegfest_01.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1671 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim