• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FİKRİ SAĞLAR’DAN ÖMER GÜNEL’E ZİYARET
06 Eylül 2019 Cuma 12:49

FİKRİ SAĞLAR’DAN ÖMER GÜNEL’E ZİYARET

Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında düzenlenen Kitap Günleri’ne katılmak üzere Kuşadası’nda bulunan eski Kültür-Turizm ve Devlet Bakanı Fikri Sağlar, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti

Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında düzenlenen Kitap Günleri’ne katılmak üzere Kuşadası’nda bulunan eski Kültür-Turizm ve Devlet Bakanı Fikri Sağlar, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. Yerel yönetimlerin başında genç ve dinamik başkanlar görmekten mutluluk duyduğunu belirten Fikri Sağlar “ Uzun bir aranın ardından Kuşadası’nda bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Ziyaret ettiğim kentlerde sizin gibi dinamik belediye başkanları görmek beni heyecanlandırıyor. Çok güzel işler yapacağınızdan eminin. Altı yıl aranın ardından yeniden düzenlediğiniz Altın Güvercin Beste Yarışması da bu güzel işlerden biri. Sizi ve tüm çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyorum” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise sosyal demokrat kadrodan 3 dönem bakanlık yapan Fikri Sağlar’ı Kuşadası’nda ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Siyasette sizler gibi deneyimli insanlarla bir araya gelmek, sohbet etmek bizler için çok değerli. Siyasetle ilgili deneyimleriniz ve bilgi birikiminiz bizlere ışık tutacaktır. Bizleri kırmayıp bugün aramızda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim” dedi.

FİKRİ SAĞLAR KUŞADASI’NDA OKURLARIYLA BULUŞTU

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar, Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında düzenlenen Kitap Günleri’nde okurlarıyla buluştu. İçerden ve Derinden isimli kitaplarını okurları için imzalayan Sağlar, Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında düzenlenen Kitap Günleri’ne dahil olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

ziy.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 780 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim