• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Germencik Yörükler İftarına Yağmur Engel OIamadı
04 Haziran 2018 Pazartesi 15:01

Germencik Yörükler İftarına Yağmur Engel OIamadı

Germencik Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Germencik Belediyesinin, Sivil Toplum Örgütleri ve Germencik Halkının katkılarıyla Kent Meydanında düzenlenen iftar programına Ege Bölgesinde yer alan Yörük Dernek Başkanları ve Yönetic

Germencik Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Germencik Belediyesinin, Sivil Toplum Örgütleri ve Germencik Halkının katkılarıyla Kent Meydanında düzenlenen iftar programına Ege Bölgesinde yer alan Yörük Dernek Başkanları ve Yöneticileri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz DEPBOYLU, MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN ve Germencikli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Germencik kent meydanında düzenlenen iftar programında havanın yağışlı olmasına aldırış etmeyen Germencikliler alanı doldurdu.

Germencik Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ruhi DOĞAN, hava yağmurlu olmasına rağmen çok yoğun bir katılım oldu. Çevre İllerden - İlçelerden gelen misafirlerimiz ve Germencik halkımızın teveccühünden dolayı çok mutlu olduk. Biz iftarımızı Gelenekselleştirdik. Geçen senede yoğun katılımdan dolayı izdiham olmuştu. Katılan katılamayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

İki bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında yağışa rağmen programa vatandaşlar tarafından yoğun ilgi vardı. Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN, “Yörükler derneği ile birlikte gerçekleştirdiğimiz iftar programına hemşerilerimizin ilgisi oldukça güzel oldu. Bugün yağmura rağmen binlerce kişi kent meydanımızda iftar sofrasının bereketini paylaşmak üzere bizlerleydi. Vatandaşın bize gösterdiği sevgi ortada. Bizlerde bu sevginin karşılığında çalışıyoruz, vatandaşımıza hizmet götürmek için elimizden geleni yapıyor, hatta fazlasını yapmak için gece gündüz ekiplerimizle birlikte çaba sarf ediyoruz. Germencik Yörükler Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz iftar programında bizleri yalnız bırakmayan, başta Genel Başkan Yardımcımız Deniz Depboylu ve İl Başkanımız Burak Pehlivan’a, Milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum. Belediye Başkanlığı görevine geldiğim andan itibaren “Hangi siyasi görüşte olursanız olun kapım herkese açıktır” demiştim. Bugün burada açık bırakmış olduğum Başkanlık kapısının sevgi selini görüyorsunuz. Asıl olan vatandaşın tevehcühüdür. Allah’ın izniyle vatandaşımızdan aldığımız güç ve cesaretle daha çok yol yürüyecek, çok iş yapacağız” dedi.

germencikiftar.jpg

24.jpg25-001.jpg25-2.jpg26-001.jpg27-001.jpg28.jpg30.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4946 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim