• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HATİCE AK PARTİLİ YAVUZ'U MİSAFİR ETTİ
21 Ağustos 2019 Çarşamba 11:04

HATİCE AK PARTİLİ YAVUZ'U MİSAFİR ETTİ

Lise eğitimini öğrenim gördüğü özel okulu birincilikle tamamlanmasına rağmen, okul birinciliği okul yönetimi tarafından sisteme geç girildiği için üniversite tercihini okul birincisi olarak yapamamasından dolayı mağdur olan

Lise eğitimini öğrenim gördüğü özel okulu birincilikle tamamlanmasına rağmen, okul birinciliği okul yönetimi tarafından sisteme geç girildiği için üniversite tercihini okul birincisi olarak yapamamasından dolayı mağdur olan ve sonrasında Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz'un girişimleriyle mağduriyeti giderilen Hatice Nesibe Güler, yaşadığı mağduriyetin giderilmesi sonrasında Ege Üniversitesine kayıt yaptırma hakkına kavuşmuştu.
Bugün, Ege Üniversitesi Diş Hekimliğine kayıt yaptıracak olan Hatice, mağduriyetinin giderilmesinde yardımcı olan Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz'u, ailesi ile birlikte yaşadığı evinde misafir etti.
Mağduriyetinin giderilmesi sonrasında hayalindeki üniversiteye yerleşme imkanı bulan Hatice mutluluğunu dile getirerek Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz'a yardımlarından dolayı teşekkür etti. Ege Üniversitesi Diş Hekimliğine kaydını yaptıracak olan Hatice'ye yeni eğitim hayatın da başarılar dileyen Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz  ‘’Özel okulu birincilikle bitiren kardeşimiz Hatice, okul yönetiminin okul derecesini sisteme girmekte geç kaldığı için istediği universite tercihini yapamamıştı. Zaman kaybetmeden, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ile yapmış olduğumuz görüşme sonrasında ülkemiz genelinde Hatice kardeşimiz ile aynı mağduriyeti yaşayan 38 öğrencimizin daha mağduriyeti giderilmişti. Bugün burada Hatice kardeşimizin ve ailesinin daveti üzerine misafir olduk. Hatice kardeşimiz kendi elleriyle yapmış olduğu kahvesini bizlere ikram etti. Misafirperverliklerinden dolayı hem Hatice kızımıza hemde değerli ailesine teşekkür ediyorum. Hatice kardeşimiz nasıl ki özel liseyi birincilikle bitirdiyse, Ege  Üniversitesi Diş Hekimliğini de iyi bir derece ile bitireceğine inanıyorum. Yeni eğitim hayatı bir kez daha hayırlı olsun. '' dedi.

c4860c9e-0e2f-489f-9847-9839a68b577a.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim