• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
III. Aydın Romatoloji Günleri Gerçekleşti
23 Aralık 2016 Cuma 13:22

III. Aydın Romatoloji Günleri Gerçekleşti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları-Romatoloji Bilim Dalı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu, 16-18 Aralık 2016 tarihleri arasında, Kuşadası Double Tree by Hilton Oteli’nde gerçekleşti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları-Romatoloji Bilim Dalı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu, 16-18 Aralık 2016 tarihleri arasında, Kuşadası Double Tree  by Hilton Oteli’nde gerçekleşti.

Sempozyumun oldukça verimli geçtiğini belirten Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Taşkın Şentürk  “Bu sempozyumda ana Romatoloji konusu olarak Sistemik Lupus  Eritematozus (SLE) hastalığını seçtik. Gün boyu SLE hastalığı hakkında tüm eski ve yeni gelişmeler; klinik özellikleri, ayırıcı tanı ve tanıdaki güçlükler, eski ve yeni tedavi seçenekleri konusu uzman hekimler tarafından ayrıntılı olarak tartışılarak diğer sistemik romatizmal hastalıkların, özellikle güncel tedavi değerlendirmelerinin tartışıldığı oturumlara da yer verdik.’’ dedi

Hem Ege Bölgesinden hem de Ege bölgesi dışından Trabzon, Ankara, Adana, Antalya ve Isparta gibi illerden,  konusunda deneyimli öğretim üyelerinin konuşmacı olarak katıldığı sempozyuma, konuşmacı ve katılımcı olarak toplam 79 hekim katıldı.

Sempozyum tüm katılımcı hekimlerin memnuniyeti ile sona erdi.

AydınÖzel

arghf2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2063 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim